Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Η Απάντηση Ευθυμίου στην καταγγελία Τραπεζιώτη

>
Διευκρινίσεις όσον αφορά την καταγγελία που έκανε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου ο κ.Δημήτρης Τραπεζιώτης ,απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Γιώργο Παπαναστασίου,σχετικά...
με μερική ασφαλτόστρωση ιδιωτικού δρόμου στο Καινούργιο, έδωσε ο πρόεδρος της Δ.Κ κ.Κώστας Ευθυμίου.

Ο κ.Ευθυμίου ανέφερε στο kainourgiopress ότι, σχετικά με τα  με τα όσα ανέφερε ο κ.Τραπεζιώτης χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου και στον Δήμαρχο κ.Γίωργο Παπαναστασίου για την μερική ασφαλτόστρωση σε μη ενδεδειγμένο δρόμο στο Καινούργιο,διευκρινίζεται ότι ο κ.Παπαναστασίου είχε δώσει σαφή εντολή για ασφαλτόστρωση λακκούβων μόνο στον συγκεκριμένο δρόμο(που οδηγεί στην λίμνη Τριχωνίδα).

Είχε προηγηθεί αυτοψία του ιδίου και του Δημάρχου και κρίθηκε αναγκαία η άμεση επέμβαση  στα κομμάτια του δρόμου που καταστράφηκαν εξαιτίας των βροχοπτώσεων του προηγούμενου χειμώνα,καθώς υπήρχε θέμα με την ασφάλεια των πολιτών.

Όσον αφορά την χρησιμοποίηση υλικού για ασφαλτόστρωση μικρού κομματιού σε άλλο δρόμο, που αναφέρθηκε ο κ.Τραπεζιώτης ,ήταν πρωτοβουλία του εργολάβου ,ενώ το κόστος του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν επιβαρύνει τον Δήμο Αγρινίου ούτε στο ελάχιστο,αλλά τον ίδιο τον εργολάβο.

Η φωτο είναι ενδεικτική από τις χθεσινές εργασίες.

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Παπαναστασίου πήγε να πιει το καφεδάκι του στη λίμνη κι ανακάλυψε τις λακκούβες αυτές? Ενημερώθηκε ο κ. Παπαναστασίου ότι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις με χειρότερες λακκούβες που έχουν γίνει κι αιτήματα από τους πολίτες κ δε συγκινείται κανένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί ο εργολάβος αυτό δεν το διευκρίνησε από νωρίς?
    αρα αν το θεμα δεν έπαιρνε διαστάσεις την ασφαλτόστρωση θα την πληρωναμε εμείς οι πολίτες
    μην μας παραμυθιάζει λοιπον ο εργολάβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μας παραμυθιαζει και ο κυριος Ευθιμιου επισης λεω εγω ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!