Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Νεκρός ο "Νέμο"η μασκότ του Καινουργίου

>
Μόνο οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα του νεκρού "Νέμο",ενός πολύ φιλικού και πανέξυπνου σκυλιού ,το οποίο ήταν η μασκότ του Καινουργίου.
Το άτυχο ζώο πήγε και ξεψύχησε...
σήμερα το πρωί σε οικία οικογένειας που τον φρόντιζε συχνά(από τις πολλές),σκορπώντας θλίψη και στενοχώρια στα παιδιά που τον είδαν και στους γείτονες.
Ο "Νέμο"εξαντλημένος από τους πόνους άφησε την τελευταία του πνοή κοντά σε φίλους που δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα,με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Ντροπή και μόνο ντροπή για τους δολοφόνους που τον δηλητηρίασαν.

Μόλις προχθές ήταν στον χώρο της αιμοδοσίας χαρούμενος από την εικόνα στο σχολείο και χάρισε αυτή την φωτογραφία στον συντάκτη του kainourgiopress που ήταν φίλοι.Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση αναγνώστη ένα ακόμη σκυλί εντοπίστηκε νεκρό κοντά στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου.

1 σχόλιο:

  1. Όλοι στην παιδική μας ηλικία ήμασταν φιλόζωοι, ας ψάξει λοιπόν ο κάθε ένας ξεχωριστά τι συντελεσαι και άλλαξε σε ένα ακαρδο και άλογο ζώον. Ας ελπίσουμε στην αλλαγή βλέποντας αυτές τις εικόνες αλλά βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κάθε Νέμο. Κακό εύκολα μπορεί να κάνει ο καθένας εν αντίθέση με την καλή πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!