Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Από "Δόξα" σε "Δόξα" ο Καινουργιώτης Νίκος Καμζέλας

>
Παρελθόν από την Δόξα Προσκυνητών που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική αποτελεί ο Αγρινιώτης(με καταγωγή από το Καινούργιο) Νίκος Καμζέλας που θα συνεχίσει την καριέρα του στην φιλόδοξη Δόξα Γρατινής του Τάσου Μπόζη στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο 21χρονος φοιτητής ...
των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που αγωνίστηκε 10 παιχνίδια με την Δόξα Προσκυνητών κυρίως ως εξτρέμ αν και η κύρια του θέση είναι στον κεντρικό άξονα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα των Προσκυνητών αλλά στην συνονόματη ομάδα της Δόξα Γρατινής, που μετά τον Εφτούν Μπουτσακτσή από το Κόσμιο, τον Βασίλη Αντωνιάδη από τον Μέγα Αλεξανδρο Ιάσμου αποκτά και έναν ακόμη παίκτη από το πάνω «ράφι» δείχνοντας  ότι βάζει πρωταγωνιστικούς στόχους την νέα σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο κοιτώντας ακόμα και την άνοδο μετά από περίπου 10 χρόνια στην Γ΄ Εθνική, ενώ προσεχώς θα υπάρξουν νέες προσθήκες στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο Καμζέλας στο παρελθόν ήταν και αθλητής σφαιροβολίας στον ΠΑΣ Ιωνικό ’80 με ρεκόρ 16.90 μέτρα και διακρίσεις και στα σχολικα πρωταθλήματα, αλλά τελικά προτίμησε την μεγαλύτερη αγάπη του το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στο χωριό του, στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ορφέα Στρύμης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος  πριν μεταγραφεί στην Δόξα Προσκυνητών.

Σε δήλωση του στο ThrakiSportS ο Καμζέλας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωην πια ομάδα του και τους ανθρώπους της ομάδας που τον πίστεψαν και του έδωσαν την δυνατότητα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τους εύχεται τα καλύτερα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

πηγή:http://www.thrakisports.gr/,http://www.rodopisports.gr

1 σχόλιο:

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!