Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Δημήτρης Μακρής:Αναλάβετε την ευθύνη σας τώρα πριν να είναι αργά!

>
Ως Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου πριν προβώ σε Εξώδικη Καταγγελία προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στους συνυπεύθυνους φορείς , είχα επισημάνει την παραβατικότητα των Ρομά...
και την αναγκαιότητα της μεταστέγασης και την στελέχωση  του Α.Τ Αιτωλικού (και στον προηγούμενο Διευθυντή της Α.Δ Αιτωλίας σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση)   και σε προ ημερησίας ερώτηση που είχα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΔΔ Αιτωλικού.
Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς , το αρμόδιο υπουργείο αλλά και οι αρμόδιοι φορείς  αντί να περιφρουρήσουν  εντατικά την ασφάλεια των πολιτών , δυστυχώς  τους εγκαταλείπουν.
Το πιο  νευραλγικό  Αστυνομικό Τμήμα της Α.Δ ΑΙΤΩΛΙΑΣ  το παράτησαν στο έλεος του Θεού.
Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Αιτωλικό το 2012, με την εξέγερση των κατοίκων που υποφέρουν από την  ασύδοτη παραβατικότητα  και την εξωφρενική ατιμωρησία των Ρομά , δεν κινητοποίησαν την επίσημη  πολιτεία , ούτε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που έχει  χρέος να διασφαλίσει τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών και την ευνομία αυτών!!!

Το υπουργείο , επαναπαύεται εδώ και πολλά χρόνια  με το «τρικ» των Οργανικών Θέσεων όπου με μια ματιά φαίνεται ότι  ένα αστυνομικό τμήμα είναι σε πλήρη λειτουργία.
Καταγράφονται έτσι 25 άτομα εκ των οποίων μόνο οι 12 είναι μάχιμοι!
Οι υπόλοιποι αν και είναι αποσπασμένοι σε διάφορες υπηρεσίες , φαίνονται στην υπάρχουσα δύναμη , με αποτέλεσμα το τμήμα να φαίνεται πλήρες.
Επιπλέον  δεν υπάρχει μόνιμος Διοικητής εδώ και χρόνια  όπως πρέπει και επιβάλλεται .
Σε κάθε βάρδια υπάρχει ένας Αστυνομικός του ΑΤ Αιτωλικού και ένας από το ΑΤ Γαβαλούς  οι οποίοι αν είναι δυνατόν … αστυνομεύουν  ταυτόχρονα και τις δυο περιοχές.
Περιοχές που χιλιομετρικά  και μόνο να τις γυρίσεις θες τουλάχιστον μια ημέρα, με αποτέλεσμα οι παράνομοι Ρομά κυρίως να κάνουν ΠΑΡΤΙ κυριολεκτικά και οι πολίτες να υποφέρουν!
 Ήρθε η ωρα ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί  ,επιβάλλεται  να επαναφέρουν  το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες πριν ζήσουμε ξανά καταστάσεις χειρότερες από αυτές που ζήσαμε το 2012.



Η Ελληνική Αυγή ΙΠ Μεσολογγίου  δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια.
Είμαστε  δίπλα στα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας και ζητάμε την αποκατάσταση της ευνομίας στην περιοχή,   την άμεση στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ( τόσο σε Διοικητή, Υποδιοικητή ,  όσο και σε κατώτερο Αστυνομικό προσωπικό ), καθώς και την μεταστέγαση του τμήματος  σε κτήριο όπου έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο.
Να είναι σίγουροι οι Συμπολίτες μου ότι αν διαπιστωθούν παραλήψεις των υπευθύνων ,  δεν θα διστάσουμε  σε καμία περίπτωση να  τους καταγγείλουμε  για παράβαση καθήκοντος .



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
       Δημήτριος Ε Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!