Κυριακή, Μαΐου 28, 2017

Καινούργιο:Διανεμήθηκαν τα αποτελέσματα του Τεστ ΠΑΠ

>
Διανεμήθηκαν σήμερα το πρωί τα αποτελέσματα του Τεστ ΠΑΠ τα οποία ...
είχαν πραγματοποιηθεί δωρεάν το διήμερο 3 &4 Απριλίου 2017 στο Ματσούκειο Ιατρείο στο Καινούργιο,σε συνεργασία με το Γενικό νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι ιατροί ενημέρωσαν τις γυναίκες και παρέδωσαν τα αποτελέσματα της πολύ σημαντικής αυτής προληπτικής εξέτασης που σώζει ζωές.

Η διανομή έγινε στην Δημοτική Κοινότητα Θεστιέων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Γ.Ν.Αγρινίου από τον Ιανουάριο του 2016 υπάρχει μόνιμη Ιατρός-Κυτταρολόγος η κα.Εξαδακτύλου και γίνονται τεστ ΠΑΠ με ραντεβού, Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή ,ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις γυναίκες,ασφαλισμένες και ανασφάλιστες με την επίδειξη του Α.Μ.Κ.Α ως μοναδική προϋπόθεση.Όλη η διαδικασία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ,της λήψης κλπ γίνεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου με την επίδειξη ΑΜΚΑ ή του βιβλιαρίου.

1 σχόλιο:

  1. Προσοχη!!!σε καμια περιπτωση δεν ειναι ακριβης αυτη η απλη μετρηση καθως η κανονικη εξεταση ισχιου η οποια μπορει να γινει σε μεγαλα πανεπιστημιακα νοσοκομειο και κλινικες ρευματολογιας και ορθοπεδικων νοσηματων.η εξεταση λεγεται PQST καθως και εξετασεις αιματος που περιλαμβανουν ασβεστιο(και ουρων)βιταμινες (D) και γενικες εξετασεις αιματος και ουρων 24ωρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!