Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Καινούργιο

>
Σε εξέλιξη είναι διαδικτυακή online ψηφοφορία που αναρτήθηκε...
στο kainourgiopress με θέμα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Καινούργιο και το τι πιστεύουν οι αναγνώστες ότι πρέπει να γίνει.
Η ψηφοφορία κλείνει σήμερα Τρίτη 16 Μαΐου 2017 στις 23:59 και είναι αναρτημένη στην δεξιά στήλη του kainourgiopress.
Η ψήφος είναι ανώνυμη και μπορεί να αλλαχθεί.

Η ψήφος σας είναι σημαντική καθώς θα βοηθήσει να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα,ώστε στην συνέχεια να ακολουθήσει μια διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου.

Η ψηφοφορία στην δεξιά στήλη του kainourgiopress.


2 σχόλια:

  1. Όλα αυτά που γράφεται και ενημερώνετε αγαπητοί του kainourgiopress είναι καλά και καλώς κάνετε,όμως είναι τόσο δύσκολο για το συγκεκριμένο θέμα να το πάρουμε από την αρχή και εξηγώ.
    Δεν υπάρχει κανένας από την προηγούμενη αρχή Τραπεζιώτη ή ο ίδιος ο κ.Τραπεζιώτης να απαντήσουν επίσημα,για ποιον λόγο κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο έργο,γιατί δεν λειτούργησε ποτέ ,και τι φταίει που κατασκευάστηκε και δεν λειτούργησε και φυσικά δεν λειτουργεί ακόμη.Επίσης είναι τόσο δύσκολο ο
    τωρινός πρόεδρος νε επικοινωνήσει με τον Δήμο Θέρμο που έχει ένα ίδιο έργο και μάλιστα λειτουργεί,κάπου είδα ότι ένα σχολείο πήγε και έκανε χρήση του πάρκου.Και το πιο σημαντικό που είναι ο εξοπλισμός που πληρώσαμε ως φορολογούμενοι πολίτες,σε τι κατάσταση είναι ,ποίοι τον παρέδωσαν ,ποιοι τον παρέλαβαν και αν πλέον είναι λειτουργικός.Αυτά απασχολούν τους Δημότες εδώ και χρόνια και ένας να απαντήσει υπεύθυνα δεν βρέθηκε.Ευχαριστώ για την ταπεινή μου άποψη και δημοσίευση αυτής.
    Συγγνώμη την έστειλα και σε λάθος ανάρτηση ,παρακαλώ διαγράψτε την απο κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι η παραπάνω τοποθέτηση είναι πολύ σωστή.Όμως ποιος να απαντήσει,είναι πολύ δύσκολα ερωτήματα αυτά,δεν απαντήθηκαν όταν έπρεπε.Ο Ευθυμίου να κάνει τι;Τα παρέλαβε αχρηστευμένα ,τον εξοπλισμό εννοώ,ούτε ο Μοσχολιός μπόρεσε να κάνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!