Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Φωτισμού στο Καινούργιο

>
Η επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Αγρινίου:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ...
αναβάθμισης του δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου-Θέρμου εντός της Δημοτικής Κοινότητας  Καινουρίου.
Η παρέμβαση αφορούσε στην αντικατάσταση του παλαιού  και  επικίνδυνου (λόγω χαμηλού Ύψους) εναέριου δικτύου δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά  Υδραργύρου 250 Watt,  με νέο υπόγειο δίκτυο για την διέλευση των καλωδίων και νέα "έξυπνα" φωτιστικά LED  84 Watt  & 21 Watt υψηλής απόδοσης.
   Όπως επισήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Γρίβας οι εργασίες  αυτές, πέραν της άρσης της επικινδυνότητας του Δικτύου, συντελούν στην  αναβάθμιση του επίπεδου φωτισμού της περιοχής με την χρησιμοποίηση "έξυπνων" φωτιστικών  που συμβάλλουν  στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας το κόστος λειτουργίας. Παράλληλα η αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών και των ρυπογόνων Λαμπτήρων Υδραργύρου επιτρέπουν την αισθητική αναβάθμιση  της περιοχής.



3 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας ωραια τα λετε αλλα δεν ειναι ετσι.για καντε μια βολτα στην πλατεια που ειναι διπλα απο τον Αγιο Νικολαο στο καινουργιο και θα δειτε τη αναβαθμιση εγινε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως αλλάζουν οι εποχές,πάει ο πρόεδρος του χωριού από τις φοτο ,μπήκε ο αντιδήμαρχος.
    Αλήθεια γιατί φτιάξανε μόνο το μισό,το άλλο μισό του χωριού είναι Β φιαλογής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντιδήμαρχος τι περιμένει: α)το αστικό,β)τον Ευθυμίου για selfe,γ)να νυχτώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!