Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

Καινούργιο:Έναρξη δωρεάν προπονήσεων μπάσκετ στον Απόλλων Θεστιέων

>
Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Θεστιέων ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις ΔΩΡΕΑΝ,για τις ακαδημίες του συλλόγου.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Σάββατο 6  Μαΐου 2017 ξεκίνησαν οι προπονήσεις στις ακαδημίες μπάσκετ του Απόλλωνα Θεστιέων.Στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Καινουργίου οι προπονητές θα υποδέχονται τα παιδιά. Οι ώρες των προπονήσεων είναι κάθε Τρίτη και Σάββατο  19:30-20:30.Ο Σύλλογος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων ύπαρξης του μπάσκετ στο χωριό μας θα προσφέρει δωρεάν τις προπονήσεις στα παιδιά.Το προπονητικό πρόγραμμα υλοποιείται για τα παιδιά της Τετάρτης,Πέμπτης,Έκτης Δημοτικού και για τους μαθητές του Γυμνασίου.
Πληροφορίες :Μηλιώνης Σπύρος,καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνα επικοινωνίας:2641023928 & 6939 69 03 81

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Σπυρο,το ονομα του ειναι συνωνυμο του μπασκετ στο Καινουργιο.Καποιοι διαδιδουν οτι θα φυγει το γηπεδο μπασκετ από το σταδιο.Αλλα μαλλον ειναι κακοηθιες ,γιατι δεν θα τολμησουν να κανουν κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το μπάσκετ του χωριού συνέδεσαν και άλλοι τα ονοματά τους με το άθλημα,ειδικά την δεκαετία του 90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θα γινει με το γηπεδο εχουν σκοπο να το ανοιξουν??ελεος με τα ψεματα τους...για μια εβδομαδα ειχαν πει οτι θα κλεισει κ εχει περασει μηνας απο τοτε...ανοιξτε το γηπεδο ρεεεεεε θελουμε να παιξουμε μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!