Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Ανακοίνωση-ενημέρωση που αφορά το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Καινούργιο

>
Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Κ Καινουργίου σχετικά με το πρόβλημα που συνεχώς διογκώνεται στο Καινούργιο και αφορά την εγκατάλειψη σκύλων...
και το φαινόμενο της δημιουργίας αγέλων σε διάφορα σημεία του χωριού,αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Ανακοινώνεται στους πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου, να μεριμνήσουν στο μέτρο που τους αναλογεί, όσον αφορά στο μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων. Όσοι έχουν σκυλιά μπορούν να προβούν σε στείρωσή τους έτσι ώστε να μην είναι ανεξέλεγκτη η διαδικασία πολλαπλασιασμού τους. Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα σίτισης και στέγασης του αυξημένου αριθμού τους, οι ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν (διώρυγες, ρέματα κλπ.) στον κάμπο της δημοτικής κοινότητάς μας.

Όποιος πολίτης εθελοντικά και με καλή διάθεση ως προς το αδέσποτο μπορεί να το κρατήσει προσωρινά στο χώρο του, ας επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, στο τηλέφωνο 6947505267, για την μεταφορά και απομάκρυνσή του σε χώρο ασφαλές και φιλικό που έχει ορίσει ο Δήμος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

7 σχόλια:

  1. Ωραία ο πρόεδρος γνωρίζει ότι υπάρχουν αδέσποτα στο γήπεδο που παίζουν τα παιδιά,να ειδοποιήσει να τα μαζέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κάποια αδέσποτα κοντά στο νεκροταφείο της Χρυσοχεριάς και κοντά στην Χαραυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βγει ο πρόεδρος και να μας πει πότε θα ανοίξει το γήπεδο για τους Δημότες,πείτε μας πότε,είναι δημοτικό στάδιο,πείτε μας πότε θα ανοίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γήπεδο φίλε μου να ανοίξει αλλά να μην πατάει κανείς το χόρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο αυτό,να το προσέχουν γενικότερα,όπως κάνουν με το σπίτη τους

      Διαγραφή
  5. Να μάθετε πρώτα στα παιδιά σας να σέβονται το χώρο .να μην μπαίνουν με τα ποδήλατα και να προσέχουν το πράσινο.Πρόεδρε αν ξανακάνουν τα ίδια κλειδωσέ το μόνιμα και να ανοίγει σε συγκεκριμένες ώρες κατόπιν συνεννοήσεως και όταν θα υπάρχουν επιβλέποντες.ΓΙατι αν το ξαναχαλάσουν πάλι με τον Δημαρχο θα τα βαλουν(το όπιον δημαρχο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάντε κάτι για τα αδέσποτα,μπαίνουν στο 5χ5 που παίζουν τα παιδιά μας.Καλέστε τον Δήμο να τα πάει στο προβλεπόμενο περιβάλλον που ε΄χει φτιάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!