Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

Αυτό το έκτρωμα θα το επισκευάσει η Δημοτική Αρχή;

>
Αν και πέρασε 1 χρόνος από την ενημέρωση του Δήμου Αγρινίου διαβάστε την ανακοίνωση  ΕΔΩ  σχετικά με τις επισκευές των συντριβανιών στις...
Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αγρινίου,το συντριβάνι έκτρωμα παραμένει στην ίδια απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση,στο Καινούργιο.



Θυμίζουμε τι ανέφερε μέρος της  ανακοίνωσης του Δήμου Αγρινίου:

"Ειδικότερα, με απόφασή του Δημάρχου Αγρινίου, αρχικά την  6η Οκτωβρίου 2015, διατέθηκαν πιστώσεις συνολικού ποσού 28.689,00 €, για την άμεση προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού (αντλίες, μικρούλικα κ.λπ.) και σε δεύτερο χρόνο επιπλέον πιστώσεις, συνολικού ποσού 24.600,00 €, για τις εργασίες αποκατάστασης & συντήρησης των σιντριβανιών.

         Για την υλοποίηση των σχετικών ενεργειών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες (Διαγωνισμοί, Προμήθειες, Συμβάσεις κ.λπ.) οι οποίες, σύμφωνα με τα ισχύοντα, ακολούθως, οφείλουν να εγκριθούν για τη νομιμότητά τους και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

       Επιπροσθέτως, και όσον αφορά στη Δ.Κ. Παναιτωλίου, στο μεσοδιάστημα, παρουσία του Προέδρου της κ. Ντζούρβα Λουκά , του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γρίβα Ευθύμιου και του συντηρητή του έργου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλα τα σιντριβάνια της περιοχής και καθορίστηκαν οι απαιτούμενες επεμβάσεις και ο χρόνος ολοκλήρωσής τους.

          Μετά από την ολοκλήρωση της προαπαιτούμενης αυτής διαδικασίας και με δεδομένη την απόφαση της Δημοτικής Αρχής τα σιντριβάνια των Δημοτικών Ενοτήτων να λειτουργούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, το προσεχές διάστημα θα επιταχυνθεί η επανατοποθέτηση τους, αρχής γενομένης από αυτά στον Κόμβο Ερμίτσας και στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος, τα οποία θα παραδοθούν στις αρχές Μαΐου.

       Από όλα τα παραπάνω προκύπτει σαφώς, το έμπρακτο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και για τη συγκεκριμένη Δ.Κ.-ενδιαφέρον που δεν εξαντλείται μόνο στην επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

      Ως εκ τούτου είναι απορίας άξιο από ποιους απορρέουν οι «διαμαρτυρίες», ποιους αυτοί εκπροσωπούν, ποιους και τι εξυπηρετούν και σε τι στοχεύουν.

     Πολύ περισσότερο όταν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες ακολουθήθηκε και ακολουθείται η ίδια διαδικασία για το θέμα της επανατοποθέτησης των σιντριβανιών, με το Δήμο να είναι ο πρώτος που υφίσταται τις καθυστερήσεις από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

    Επομένως, η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν αδρανεί, αντιθέτως με σχέδιο και μεθοδικότητα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά τις μειωμένες πιστώσεις και τα οξυμένα προβλήματα της συγκυρίας, προκειμένου να επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα και να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των δημοτών".

Πάντως όσον αφορά το συντριβάνι στο Παναιτώλιο ,η Δημοτική Αρχή τήρησε τις υποσχέσεις της σε αντίθεση με το Καινούργιο ,όπου δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.



Άρα ένα χρόνο μετά έχουν δίκιο οι Δημότες του Καινουργίου να διαμαρτύρονται για άνιση μεταχείριση και να ζητούν την άμεση επισκευή του σιντριβανιού;

10 σχόλια:

  1. Να βγει ο κύριος Ευθυμίου και να μας πει δημόσια τι ενέργειες έκανε.Και πότε θα επισκευαστεί ,τι ενημέρωση έχει από τον Δήμαρχο;;;Ο Τζούρβας το καθάρισε το θέμα σε χρόνο dt για το Παναιτώλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ,ντροπή,ντροπή,ντροπή σας.Να μας πείτε τι θα γίνει με τις παιδικές χαρές που έφτιαξε ο κ.Δημήτρης Τραπεζιώτης και τις ξήλωσε(ορθώς) ο κ.Γιώργος Παπαναστασίου λόγω επικινδυνότητας.Που σε κατάντησαν χωριουδάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βγείτε να κάνετε ρεπορτάζ παραλιμνιακά,εκεί να δείτε τι κρύβεται κάτω από το χαλάκι με την ανοχή όλων που το παίζουν "γκαβοί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η πλατεία πρέπει να γίνει το στολίδι της Χαραυγής ξανά και να την προσέχουμε όλοι.Θα γίνει πόλος έλξης για παιδάκια Δημότες και περαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σωστός ο φίλος που αναφέρεται στα παραλιμνιακά που τα κρυβουν κατω απο το χαλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φυτέψτε και κανα πλατάνι στην συγκεκριμένη πλατεία. ειναι κρανίου τόπος το καλοκαίρι και αν δεν πάει αργά το βράδυ δεν μπορεί κανείς να καθίσει
    ψέν φίδια που λένε και στο χωριό μας από τη ζέστη το καλοκαίρι
    δώρον άδωρο αν δεν φυτέψουν κανα πλάτανο για δροσιά
    κανείς δεν μπορεί να καθίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι έφτιαξε η Δημοτική Αρχη Τραπεζιώτη εγκαταλείφθηκε στην τυχη του και έφτιαξε πάρα πολλά.Τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η λίμνη Τριχωνίδα είναι η ποιο αρχοντική λίμνη στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα πω και κάτι άλλο...ποιοί το κατάντησαν σε αυτό το χάλι? Οσα και να φτιάξουμε έτσι θα καταντήσουν πάλι. Δεν υπάρχει παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!