Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

"Να το ψηφίσουμε αλλά πείτε μας τι θα λέει αυτό το ψήφισμα"

>
Πολύς λόγος έγινε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου,για την έκδοση ψηφίσματος το οποίο θα στηρίζει τους εργαζόμενους (8μηνα)στις...
διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και την παραμονή αυτών μετά την λήξη του προγράμματος στις υπηρεσίες.
Μάλιστα οι εργαζόμενοι και μέλη του Ε.Κ.Α παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση και άκουσαν τον Δήμαρχο κ.Παπαναστασίου να ξεκαθαρίζει ότι ο Δήμος τους θέλει,του χρειάζεται και οι Δημότες τους χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου,όμως από κει και πέρα είναι θέμα του κράτους.

Από την πρώτη στιγμή γινόταν λόγος για την έκδοση ενός ψηφίσματος,ουκ ολίγες φορές ακούστηκε η λέξη ψήφισμα,μέχρι που ο κ.Τραπεζιώτης ρώτησε γεμάτος απορία  ,"να το ψηφίσουμε ,αλλά τι θα αναφέρει αυτό που θα ψηφίσουμε;"


Και κάπου εκεί άρχισαν οι διατυπώσεις οι παρεμβάσεις και οι απορίες,με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Καζαντζή να λέει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου .κ.Φωτάκη ,"έλα πες μας,μην ντρέπεσαι!"
Ο κ.Φωτάκης προσπαθούσε να πει τι θα λέει το ψήφισμα ,αλλά υπήρχαν πολλές διαφωνίες για την διατύπωση από όλες σχεδόν τις παρατάξεις,με τους εργαζόμενους να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Εκεί έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α κ.Κατσιγιάννης ο οποίος ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι επαίτες και δεν ζητούν συμπόνια αλλά σοβαρές πρωτοβουλίες και ενέργειες στήριξης.


Τελικά μετά από αρκετά λεπτά και αν φυσικά καταλάβαμε καλά,το ψήφισμα (το οποίο υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία)θα αναφέρει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου ζητά την παραμονή των συγκεκριμένων εργαζόμενων στις υπηρεσίες που τοποθετήθηκαν,επ'αόριστο,καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και καλεί την πολιτεία να προβεί στις δικές της ενέργειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!