Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Η ταινία "Alien:Covenant" στον "άνεσις"

>
Η ταινία "Alien:Covenant" στον "άνεσις"

Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το...
πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο. Ο μόνος κάτοικος αυτού είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας. 

Σίκουελ του Προμηθέα (2012) και δεύτερο στην πρίκουελ εκδοχή του franchise των Άλιεν (έκτο συνολικά). Η αρχική πρόθεση του Ridley Scott ήταν μια νέα τριλογία, που οδηγούσε στο πρώτο Άλιεν του 1979. Αλλά στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρξει τετραλογία. 
Οι πρώτες δηλώσεις έγιναν τον Μάρτη του 2012, ερχόμενες όμως με μια αμφιβολία από τους δημιουργούς για το εάν πρόκειται να υπάρξει αυτό το σίκουελ. Το πράσινο φως δόθηκε σχεδόν αμέσως την πρεμιέρα του Προμηθέα, την 1η Αυγούστου του 2012, με πρώτη πιθανή έξοδο στις αίθουσες το 2014. Τον Οκτώβριο του 2013, ο Ridley Scott επιβεβαίωσε πως το σενάριο ήταν έτοιμο, αλλά μετά από λίγους μήνες ξεκίνησε επανεγγραφή. Έτσι, από το 2014 το φιλμ πήγε στις 4 Μαρτίου του 2016. Το 2015, η ταινία πήρε τίτλο, ως Alien: Paradise Lost (ο τίτλος δόθηκε εσπευσμένα για να λυθεί κάθε παρερμηνεία ότι αυτή η σειρά δεν έχει σχέση με τα Άλιεν), με τον τελικό τίτλο να οριστικοποιείται τον Φεβρουάριο του 2016, καθώς το συνεργείο έκανε τα γυρίσματα στην Αυστραλία. Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν όμως στη Νέα Ζηλανδία. 
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
Ώρα προβολής 7.00  μ.μ & 9:30 μ.μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!