Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017

Διευκρίνιση για την έκδοση πιστοποιητικών εγγράφων στην Δ.Κ Καινουργίου

>
Ο Δήμος Αγρινίου εφαρμόζοντας το Νόμο 3852/2010,την εγκύκλιο 43/2010,το υπ'αριθμ.Πρωτ.ΤΑΔΚ 1325/6-12-2016 έγγραφο του...
Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και το υπ'αριθμ Πρωτ. ΓΠ/183/30-1-2017 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου σας γνωστοποιεί ότι:

Πιστοποιητικό γεννήσεως,οικογενειακής κατάστασης,πλησιέστερων συγγενών,μονίμου κατοικίας,όπως και άνοιγμα οικογενειακών μερίδων θα εκδίδονται μόνο στην έδρα του Δήμου Αγρινίου ήτοι:στο Δημοτικό Κατάστημα Αγρινίου,1ος όροφος,(οδός Χ.Τρικούπη 10).

Η χορήγηση των παραπάνω πιστοποιητικών για τις Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες θα γίνεται:
1.Είτε μέσω των ΚΕΠ και όπου ΔΕΝ υπάρχουν
2.Με απλή αίτηση του ενδιαφερόμενου στην Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα.

Μετά από ερωτήσεις Δημοτών και σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Καινουργίου, διευκρινίζεται ότι αν οι Δημότες χρειάζονται άμεση παράδοση των εγγράφων,μόνο τότε θα πρέπει να απευθύνονται σε ΚΕΠ ή στον Δήμο Αγρινίου,διαφορετικά μετά την αίτηση τους στην Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου θα παραλαμβάνουν από εκεί τα έγγραφα σε διάστημα που θα τους ανακοινώνεται από τους αρμόδιους υπαλλήλους.

2 σχόλια:

  1. Εμένα πάντως με έστειλαν στο ΚΕΠ στο Αγρίνιο για να κάνω αίτηση ,ούτε με ρώτησαν πότε το θέλω,κανείς δεν με ενημέρωσε και πλήρωσα 3 ευρώ στο Αστικό για να πάρω ένα Πιστοποιητικό Γεννήσεως.Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου είπαν να πάω στην Αβόρανη και δεν μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση στο Καινούργιο,βέβαια ήταν η ώρα του καφέ.Θα πάω ξανά να δω τι θα μου πουν αύριο,ελπίζω να μην πέσω στην ώρα του πρωινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!