Πέμπτη, Απριλίου 13, 2017

Καινούργιο:Προκλητική και παράνομη αφισοκόλληση(φωτο),καταγγέλθηκε στην Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου

>
Καταγγελία για παράνομη αφισοκόλληση έκανε πριν λίγο ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου στην Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου.
Ο κ.Ευθυμίου "έπιασε αυτοφόρω" τον "τύπο"...
να κολλάει παράνομα αφίσες στο Καινούργιο.
Μάλιστα ΄όταν τον ενημέρωσε για την ιδιότητά του και ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο ,όχι μόνο τον έγραψε στα παλιά του υποδήματα,αλλά συνέχισε προκλητικά το έργο του,δεν έκανε πίσω ούτε όταν ο πρόεδρος του ανέφερε ότι είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να το καταγγείλει στην Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου για να επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Ο κ.Ευθυμίου ενημέρωσε και κατήγγειλε επίσημα στον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας κ.Αναστασίου το συμβάν,ενώ θα στείλει και το φωτογραφικό υλικό για να επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ενέργειες του κ.Αναστασίου και την απόφαση επιβολής του προστίμου για να σας ενημερώσουμε.

οι φωτο που αναρτήθηκαν στο kainourgiopress έχουν επεξεργαστεί στο σημείο που αναγράφονται ημερομηνίες και πληροφορίες.





5 σχόλια:

  1. Δεν έχει πιο σοβαρά προβλήματα ο κύριος Ευθυμίου να ασχοληθεί? Να τα βάζει με τους μεροκαματιάρηδες ξέρει?του χαλάνε το image του χωριού εν όψει Πάσχα? Όχι ότι θα δημοσιευτεί το σχόλιο αλλά θα του τα μεταφερεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά πλάκα κάνεις; Η καθαριότητα του χωριού είναι στην αρμοδιότητα του. Καλά έκανε. Να εφαρμοστεί ο νομος

      Διαγραφή
  2. Σωστά έπραξε ο πρόεδρος,όμως από αφίσες μόνο αυτές είδε ;;;Γιατί συχνά γίνεται αυτό.Αν θέλει να βάλει σειρά να καταγγείλει και τους άλλους που βρομίζουν το Καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν υπάρχει νόμος ,είναι προκλητικό ,να σου μιλάνε όμορφα ,ότι παρανομείς και να συνεχίζεις επιδεικτικά.Καλά να τον κάνει ,έρχεται ο κάθε κατσαπλιάς ,διαφημίζει ότι θέλει και μετά παρατάει το σκουπιδαριό στο χωριό μας.Καλά τον έκανε, ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να μιλησαν στα ιταλικα....ναι ναι μαλλον...γτ εχει και μαστερ 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!