Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Ανακοίνωση με αιχμές από την Δόξα Καινουργίου....

>

Η ανακοίνωση στο blog της ομάδας με τίτλο "Στείρα κριτική εναντίον της ΔΟΞΑΣ απ’ την μια, ανάδειξη του εθελοντισμού απ’ την άλλη…":...

Η μεγαλύτερη διαφορά –αν μη τι άλλο- του ρόλου και του χαρακτήρα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αναδεικνύεται περίτρανα στις δύο πρόσφατες δημοσιεύσεις τους για το ίδιο θέμα.

Το πρώτο (για να δείτε το δημοσίευμα πατήστε εδώ) καταδικάζει την διοίκηση της ερασιτεχνικής μας ομάδας, επειδή έκαναν ότι περνούσε απ’ το χέρι τους για την παράδοση του Δημοτικού Σταδίου και του βοηθητικού χώρου στην Χρυσοχεριά στην διάθεση των παιδιών του χωριού μας (για να δείτε σχετικά έγγραφα πατήστε εδώ). Κι ενώ η Δημοτική Αρχή μας έχει στο: …’’ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με το χορτοτάπητα, το έχουμε αναθέσει στον εργολάβο κον Λέρη’’ , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ αυταρχικά και την παράδοση όλων των κλειδιών του γηπέδου (για να δείτε σχετικά έγγραφα πατήστε εδώ).

Το δεύτερο (για να δείτε το δημοσίευμα πατήστε εδώ) αναδεικνύει με επιτυχία την διάθεση εθελοντισμού ομάδας συγχωριανών μας, για την ανάληψη πρωτοβουλιών συντήρησης του χορτοτάπητα και όχι μόνο, κίνηση την οποία ασφαλώς  και επικροτούμε και θα υποστηρίξουμε όπου μπορούμε ως ΔΟΞΑ, αφού ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Άλλωστε η πρωτοβουλία αυτή, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, πάρθηκε για να καλύψει την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής και ιδιαιτέρως της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας, οι οποίοι σαφέστατα αν διαχειριζόταν σωστά τους δύο χώρους –για τους οποίους είναι υπεύθυνοι- που όλοι μας ως δημότες πληρώσαμε για να δημιουργηθούν και πληρώνουμε για να διατηρηθούν, ΔΕΝ θα ''γεννιόταν''  ΠΟΤΕ η πρόσθετη ομάδα εθελοντών!

Έτσι όμως συμβαίνει πάντα στην χώρα μας … 
κάποιοι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ (όπως κάνει το ά δημοσίευμα), απλώς για να καταδικάσουν, χωρίς διάθεση δημιουργικότητας σε οτιδήποτε, αλλά μόνο καταστροφολογίας (εν προκειμένου μειώνοντας την τωρινή διοίκηση, λες κι είναι μισθωμένη από κάποιους για να εκτελεί καθήκοντα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που βοηθούν είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ)

και κάποιοι άλλοι, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το καλό (όπως κάνει το β' δημοσίευμα), μπας και βρει μιμητές και όχι μόνο ………….. όμως, ευτυχώς που υπάρχουν …..για  να ξεχωρίζουν μεταξύ τους!!!!

9 σχόλια:

  1. τα κλειδια η δοξα πρεπει να τα παραδωσει γιατι το γηπεδο ειναι δημοτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν τα ενημερωτικά site γραφουν αληθειες τότε θεωρούν στη Δόξα ότι της κάνουν πόλεμο.
    Αυτοί ήθελαν πληρωμένη ανημέρβωση αλλα δεν την βρήκαν
    ττους ειδαμε της Δόξας πως έγλειφαν στα θεστια τους επίσημους.....τα σαλια τους ετραχαν στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκει στη Δόξα είναι υπέρ των εθελοντών? Θα μας τρελάνουν?
    Για ρωτήστε τους παίκτες σας που είναι και εθελοντές τη γνώμη για εσάς κυριοι της δόξας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκαναν οτι περνουμε από το χέρι τους για τις αθλητικες εγκαταστάσεις λενε στη δόξα.
    Εκαναν οτι μπορούσαν οσο ηταν ακόμη το πρωταθλημα για να κάνουν αντιπολιτευση,
    μετα φυσικα δεν τους ενδιαεφεραν οι εγκαταστάσεις
    ααα...οταν ειχαν χρόνο μετα το κυνήγι και τη μπιριμπα εγραφαν και μια ανακοινωση για το γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι οι εθελοντες εφεραν με την συμπεριφορα τους την ομαδα φετος σε αυτα τα χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H KONTRA TOY KOKALH ME TON PROEDRO THS KOINOTHTAS KRATA DYO XRONIA TWRA.PROSWPIKH KONTRA POY EKANE POLY KAKO STHN DOKSA KAI OTI EPANAKOLOYTHEI..MARIONETA HTAN EINAI O KOKALHS THS ANTIPOLHTEYSHS POY HTHELE DIKO THS ANTHRWPO PROEDRO THS DOKSAS GIA LOGOYS POY OLOI KATALABEBETE.TO IDIO KAI APO THN ALLH PLEYRA.H DOKSA EINAI MAGAZI GWNIA.TA AFENTIKA TOYS OMWS EKANAN ENA TERASTIO LATHOS,EBALAN ATOMA AGRAMMATA,XWRIS GNWSEIS POY ANAZHTOYSAN THN ANAGNWRHSH STO XAOS POY ZOYSAN.ADISTAKTOI,PSEFTES,ANEYTHHNOI KATASTREPSAN THN OMADA KAI OLO TO KAINOYRIO KAI GELA OLOS O NOMOS.KAI AYTOI POY EINAI MAZI TOYS GNWRISAN THN ANAGNWRHSH,DIAFHMHSTHKAN KAI GEMISAN TA TAMEIA TOYS.KAI AFOY EFERAN EIS PERAS TO ERGO TOYS THA ERTHOYN KSANA NA PAROYN THN DIOIKHSH STA XERIA TOYS GIA NA SYNEXISOYN TO ERGO POY EXOYN ANALABEI.ALI KAI TRIS ALI OSOI STATHOYN APENANTI TOYS.THA EXOYN THN TYXH ,TOY KWSTA KORDATOY POY MONO TRELO DEN TON EBGALAN EPEIDH EIPE POLLES ALHTHEIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δεν εχω καμια κοντρα με τον ευθυμιου αυτος εχει με εμενα κ συμφωνω μαζι σου πως η δοξα δε φταιει πουθενα..

      Διαγραφή
  7. Επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις αλλά είμαι πολύ μακριά,θέλω να δημοσιεύσετε την άποψη μου,σας παρακαλώ κιόλας.

    Δεν πρέπει κανένας να ξεχνάει ότι όταν ανέλαβε ο κ.Κόκκαλής,έγινε μετά από 3-4 συνελεύσεις στις οποίες όλοι έκαναν πίσω και σήκωναν τα χέρια ψηλά.Άρα κύριοι του χωριού ο κ.Κόκκαλης ήρθε ως ο μοναδικός υποψήφιος.Που ήταν τότε όλοι αυτοί.Μια ψευτοομάδα του ενός ατόμου πέρυσι έβγαλε ανακοίνωση ότι θα αναλάβει την ομάδα θα κάνει αποκαλύψεις στην Γ.Σ κλπ.(ΑΕΚ),που είναι κρύβονται ακόμη πίσω από τα νύχια τους.Και κακώς κατά την γνώμη μου κύριοι των τοπικών ΜΜΕ δημοσιεύσατε μια ανακοίνωση ουσιαστικά ανώνυμων.

    Στο σήμερα,καλώς δημιουργήθηκε η ομάδα εθελοντών,όμως κάποιοι εθελοντές προφανώς μπήκαν με στόχο τα αυτοδοιηκιτικά(γνώμη μου πάντα).
    Η Δόξα τι χρειάζεται ;;το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις,για τις οποίες φροντίζει πλέον ο Δήμος Αγρινίου.Κανένα πρόβλημα...Ούτε παράπονα ούτε αιτήσεις ούτε τπτ,προπονήσε ,παίζεις,φιλοξενήσε,φεύγεις και πάλι απ'την αρχή.

    Είναι τόσο δύσκολο να καθίσετε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι μπροστά σε κόσμο,να πείτε τις προτάσεις σας,τις διαφωνίες σας και το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας για το καλό της Δόξας και των υποδομών.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,π.χ εγώ βάζω πέντε ευρώ και θα κάνω αυτό,εγώ εθελοντικά θα κάνω το άλλο,και όλοι μαζί να πάνε την Δόξα στο επίπεδο που της αρμόζει.
    Άρα μακρυά από ανακοινώσεις και μόνο έργα και προτάσεις,φανερά και ξάστερα,Α και όταν ασχολείσαι με τα δημόσια πρέπει να δέχεσαι την κριτική.
    Ευχαριστώ και αν το κείμενο τηρεί τις αρχές σας (kainoyrgiopress), δημοσιεύστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα ξεκινούν από το υπεύθυνο που χειρίζεται τα θέματα του τυπου. ο συγκεκριμένος τυπος δεν ξερει που είναι το γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!