Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

Ντροπή:Έσπασαν κλειδιά για 2η συνεχόμενη μέρα στις κεντρικές εισόδους του Γυμνασίου Καινουργίου

>
Θράσος και μάλιστα μεγάλο επιδεικνύουν κάποιοι στο Καινούργιο,οι οποίοι...
όχι μόνο δεν σέβονται τους συγχωριανούς τους,όχι μόνο δεν σέβονται τους συμμαθητές τους,αλλά προκαλούν και καταστροφές στο Γυμνάσιο Καινουργίου,που είναι Δημόσια περιουσία και επιβαρύνουν οικονομικά το σχολείο.

Χθες οι συγκεκριμένοι "συνδημότες"έσπασαν κλειδιά στις κεντρικές εισόδους του σχολείου,με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι κλειδαριές,να αντικατασταθούν με καινούργιες ,ενώ και σήμερα το πρωί η καταστροφή συνεχίστηκε,καθώς το βράδυ οι δράστες έσπασαν εκ'νέου κλειδιά,με αποτέλεσμα την τοποθέτηση νέων κλειδαριών.

Συνολικά 4 κλειδαριές καταστράφηκαν και όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου που πήγε στον χώρο,το κόστος ξεπερνάει τα 200 ευρώ ,ποσό το οποίο επιβαρύνεται το σχολείο,






6 σχόλια:

  1. Πρέπει να επέλθουν αυστηρές τιμωρίες και αποβολή διαπαντός από το σχολείο.Ενημέρωση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα και παραδειγματική τιμωρία,όποιο και αν είναι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με την τιμωρια του παραπανω αναγνωστη ,να κουρεψουμε γουλι τα παιδια αυτα ,να τουσ κρεμασουμε ταμπελεσ στο λαιμο τους και να τα περιφερουμε στο χωριο.επισης κυριε ρεντιφη να βγαλετε και να αναρτησετε φωτογραφιες τους,αλλα καιτουσ γονεις για να ειστε αντικειμενικος.εχετε το θαρρος αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση είναι η επίσημη ενημέρωση από τον πρόεδρο του Καινουργίου,κ.Κώστα Ευθυμίου.Το kainourgiopress δημοσίευσε το συμβάν και τίποτα περισσότερο.Για όλα τα υπόλοιπα που ειρωνικά αναφέρετε κ.ανώνυμε (9:52μμ)είναι δουλειά άλλων αρμόδιων αρχών και αυτές και μόνο αυτές αποφασίζουν.Αν επικροτείτε τέτοιες πράξεις και την ατιμωρησία αυτών είναι δικαίωμά σας,όπως το ότι το κάνετε και ανώνυμα.Η διαπόμπευση δεν είναι αντικειμενικότητα και δεν πρόκειται για θαρραλέα πράξη σε καμία περίπτωση.

      Διαγραφή
  3. Τι πρέπει να γίνει ανόνυμε 9.52,να κάνουν ότι θέλουν κάποια άτομα και να επιβαρύνουν τους υπολοιπους.Δεν ήταν η πρώτη φορά είναι η δευτερη συνεχόμενη και ποιος ξέρει αν θα το ξανακάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε 9,52 τι είναι αυτά που λες. Το kainourgio press μας ενημέρωσε για το συμβάν. Δεν πήρε θέση για το τι τιμωρία πρέπει να επιβληθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kyrie rentifh twra eimai sigoyros oti eiste tsiraki toy proedroy.kserw oti den tha dhmosieyoyn ta legomena moy [ den einai h prwth fora allwste]giati h alhtheia pona.den aksizete ton sebasmo kanenos kai eiste ypologos stoys anagnwstes sas poy toys kathodhgeite opoy kai opws sas leei to afentiko sas.eiste ligos, poly ligos oso kai to afentiko soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!