Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

Γιορτάζει το Μεσολόγγι.κυπελλούχος Αιτ/νιας η ΑΕΜ(βίντεο)

>
Για 7η φορά στην ιστορία της η Α.Ε. Μεσολογγίου κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΝΑ. Οι "κανονιέρηδες" του Χρήστου Ζαρκαβέλη κέρδισαν στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού...
τη Φλόγα Παλαιομάνινας με 2 - 0.
Ο τελικός ήταν γιορτή με τον κόσμο να γεμίζει τη μεγάλη κερκίδα του γηπέδου και να υπολογίζεται πως περίπου 2.500 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι φάνηκε να έχει δύο όψεις με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στη Φλόγα και το δεύτερο στην Α.Ε.Μ. και τους Μιχαλόπουλο και Βασιλάρη να δίνουν τις λύσεις στους "κανονιέρηδες" με κοντινές κεφαλιές στο 56΄ και στο 62΄ αντίστοιχα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα φάνηκε πιο επιθετική έχοντας ευκαιρίες με Νάκο, Τουρλίδα και Πιστιόλη, όμως και η Α.Ε.Μ. βρήκε φάσεις με το Νεκτάριο Ζέρβα, τον Κράνη και το Μιχαλόπουλο. Οι μεγάλες ευκαιρίες της Φλόγας χάθηκαν στο 29΄ με σουτ του Νάκου να περνάει ελάχιστα άουτ και στο 45΄ με το σουτ του Τουρλίδα που είχε την ίδια κατάληξη. Η Α.Ε.Μ. είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 39΄ με το Διαμάντη να διώχνει το δυνατό σουτ του Σάκη Κράνη.
Στο 56΄ ήρθε η φάση που άλλαξε την ισορροπία του σκορ. Ο Κράνης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Θανάσης Μιχαλόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0. Πριν ακόμα συνέλθει η Φλόγα η Α.Ε.Μ. "ξαναχτύπησε". Ήταν το 62ο λεπτό όταν σε μια παρόμοια φάση με του πρώτου γκολ ο Μιχαλόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βαγγέλης Βασιλάρης με κεφαλιά έκανε το 2 - 0. Στη συνέχεια η Α.Ε.Μ. κράτησε το υπέρ της σκορ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και στο τέλος παίκτες, τεχνικό τιμ, διοικούντες και φίλαθλοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Α.Ε.Μ. χειροκρότησαν τους συναδέλφους τους της Φλόγας την ώρα που παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, καθώς και το ότι το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστές της Φλόγας με προτροπή του αρχηγού Γιώργου Καντάνη όταν οι παίκτες της Α.Ε.Μ. πήραν τα μετάλλια και το Κύπελλο.
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Δημήτρη Γκιάφη, που είχε άξιους συμπαραστάτες τους βοηθούς Κώστα Σούζα και Βασίλη Λιόνα που ήταν αλάνθαστοι.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σουτ του Τουρλίδα απέκρουσε ο Ζέρβας.
6΄ Νάκος και Τουρλίδας συνδυάζονται με τον πρώτο να γίνεται τελικός αποδέκτης και να σουτάρει άουτ.
16΄ Ο Λίτσος πρόλαβε τελευταία στιγμή και έδιωξε πριν γίνει επικίνδυνος ο Μιχαλόπουλος σε κόρνερ.
20΄ Σέντρα του Κράνη από δεξιά ο Μιχαλόπουλος πάσαρε στο Νεκτάριο Ζέρβα που σούταρε πάνω από το δοκάρι.
24΄ Σέντρα Κράνη από δεξιά πρώτη κεφαλιά από το Ζαχαράκη και ο Μιχαλόπουλος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
29΄ Φαλτσαριστό σουτ του Νάκου πέρασε ελάχιστα άουτ.
30΄ Αντεπίθεση για την Α.Ε.Μ. με Κράνη και Βασιλάρη που συνδυάστηκαν με τον πρώτο να κάνει σουτ που κόντραρε στο Λίτσο.
36΄ Φάουλ του Νάκου κεφαλιά του Πιστιόλη ψηλά άουτ.
39΄ Σουτ του Κράνη έδιωξε δύσκολα ο Διαμάντης και στην επαναφορά ο Μιχαλόπουλος γύρισε στον Κράνη που δε σούταρε καλά και έδιωξαν οι αμυντικοί.
41΄ Σουτ του Πιστιόλη έφυγε πάνω από το δοκάρι.
45΄ Γέμισμα του Ντζιμάνη στον Τουρλίδα που κατεβάζει τη μπάλα και σουτάρει ελάχιστα άουτ.
53΄ Καλή προσπάθεια του Μιχαλόπουλου που σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε.
55΄ Σουτ του Νάκου απέκρουσε εύκολα ο Ζέρβας.
56΄ Γκολ. Η Α.Ε.Μ. ανοίγει το σκορ. Σέντρα του Κράνη από αριστερά ο Μιχαλόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1 - 0.
62΄ Γκολ. Η Α.Ε.Μ. κάνει το 2 - 0. Σέντρα του Μιχαλόπουλου από αριιστερά ο Βασιλάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
67΄ Μακρινό σουτ του Νάκου απέκρουσε εύκολα ο Ζέρβας.
81΄ Σουτ του Τραγουλιά έφυγε αουτ.
86΄ Σουτ του Κράνη έδιωξε ο Διαμάντης.
91΄ Φάουλ του Ζαρκάδα έφυγε άουτ.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (88΄ Σακελαρόπουλος), Ζέρβας Ν. (71΄ Χαλαζιάς), Βασιλάρης (85΄ Ζαρκάδας).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμάντης, Νταλαπέρας, Νούλας Β. (62΄ Γκουτσέλης), Ντζιμάνης, Λίτσος (66΄ Νούλας Σ.), Καντάνης, Χριστόπουλος (73΄ Κακούρης), Παναγιωτόπουλος Ι., Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας.
ρεπορτάζ:olatagoal.gr

Βίντεο από την live μετάδοση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!