Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

Δικογραφία για κακούργημα εις βάρος των δραστών της κλοπής χρημάτων από βενζινάδικο

>
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί, άνδρες, ηλικίας 23, 24 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για...
διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και απόπειρας ληστείας.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν στην οικία 80χρονης ημεδαπής, ασκώντας της σωματική βία και αφού έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, αποχώρησαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου, όπου εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.240 ευρώ.

Για την σύλληψη των δραστών οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 2.240 ευρώ, που οι δράστες είχαν αφαιρέσει πριν λίγη ώρα, το οποίο παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν άλλα 345 ευρώ, τα οποία κατείχαν οι δράστες προερχόμενα από εγκληματικές ενέργειες, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατούνται, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!