Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

Τα περίεργα της περιοχής!!!

>
Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση των "σπάνιων" γεγονότων που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή του Καινουργίου,οι άτυχοι πρωταγωνιστές ήταν τελικά τυχεροί,ευτυχώς.

Δεν ακούς συχνά ότι...
τρέιλερ "τράκαρε" με θαμώνα καφενείου την ώρα της απόλαυσης του πρωινού καφέ και ευτυχώς ο άνθρωπος δε τραυματίστηκε σοβαρά,ούτε ότι "άτυχοι" τελικά  στάθηκαν οι διαρρήκτες που δεν υπολόγισαν τον "θαλαμοφύλακα¨ του σπιτιού και συγκεκριμένα την θαλαμοφύλακα που τους έπιασε στα πράσα.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου καθημερινά αντιμετωπίζουν πολλά περιστατικά,αλλά ότι θα γινόταν νέο τροχαίο στο σημείο που κατέγραφαν προηγούμενη σύγκρουση με τραυματισμούς ,μάλλον δεν το συναντούν συχνά,ευτυχώς και εδώ οι δεύτεροι πρωταγωνιστές δεν τραυματίστηκαν.

Επί τη ευκαιρία τυχερός στάθηκε και ο συντοπίτης μας ,ο οποίος κινούμενος με μηχανάκι ,"έπεσε" από....φίδι που μπλέχτηκε στον μπροστινό τροχό του οχήματός του.

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress τροχός'

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το  περιστατικό όπου ο οδηγός "κλούβας"ενώ κινούνταν στο Καινούργιο,συγκρούστηκε με έτερο αυτοκίνητο,ενώ στην συνέχεια μετά την απομάκρυνση από το σημείο .....ξανατράκαρε στο Αγρίνιο,δεν το πίστευαν ούτε οι αστυνομικοί που έτυχε να είναι οι ίδιοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress τροχαία αγρινίου

Τυχερός καθώς δεν τραυματίστηκε ,άτυχος γιατί όπως ανέφεραν οι πληροφορίες δεν έφταιγε και στα δύο τροχαία.

Όπως και το ότι αγροτικό  καρφώθηκε σε....αυλή σπιτιού στην Αβόρανη χωρίς ευτυχώς τα παιδιά που επέβαιναν να τραυματιστούν,ούτε και οι ένοικοι της διπλανής οικίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress αγροτικό

Και μια σειρά από άλλα γεγονότα τα οποία επισήμως δεν επιβεβαιώνονται.

Υ.Γ:Η εικόνα τα λέει όλα και μακάρι να ήταν πιο συχνή!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress χίονι

VIRAL πλέον από το Καινούριο.....

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress χίονι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!