Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

Επανεκλογή Φωτάκη στην θέση του πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

>
Πραγματοποιήθηκε η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κατά την οποία αποφασίστηκε η εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου θητείας από 5-3-2017 έως 31-8-2019...

Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Βασίλειος Φωτάκης, Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Κορδολαίμης και Γραμματέας ο Λεωνίδας Διονυσόπουλος.




Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, θητείας από 5-3-2017 έως 31-8-2019, εξελέγησαν οι: Ιωαν. Φαρμάκης, Ευθ.Ράπτης, Κ.Καλαντζής, Ιωαν. Βασιλείου, Ν.Γκρίζης, Π. Αντωνάκος, Ανδρ. Γκορόγιας, Μ.Παπαγεωργίου.
Αναπληρωματικά μέλη:Β.Καρακώστας,Μ.Σαλμά,  Π.Στούπας, Μ.Γαλαζούλα, Στ.Καμμένος.
         Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θητείας από 5-3-2017 έως 31-8-2019,  εξελέγησαν οι :Δ. Σκορδόπουλος, Ο. Σαλακίδου, Ξ. Μπούτιβα, Γ.Παππάς,  Ευθ. Γρίβας,  Χρ.Κουτρομάνος, Τ. Παπανικολάου, ΑΘ. Κοντονάσιος.


Αναπληρωματικά μέλη: Γ. Αλεξόπουλος, Σ.Κολοβός, Κ.Σοφρώνης, Β. Σφυρής, Στ.Μερμίγκης.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αμέσως μετά την διαδικασία δήλωσε:





 «Θέλω να συγχαρώ το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα μέλη των Επιτροπών και να ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο τους. Πρέπει και στην υπόλοιπη θητεία μας να συνεχίσουμε να εκφράζουμε τα συμφέροντα των δημοτών και να υπηρετούμε το πνεύμα μιας Αυτοδιοίκησης που δεν εξαρτάται από άλλες προθέσεις. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πολιτικό κανιβαλισμό θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλες τις αντιπαραθέσεις και να ερχόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο με μόνο γνώμονα την διάθεση προσφοράς. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να παραμείνουν μόνο όσοι το επιθυμούν πραγματικά και όσοι θέλουν να προσφέρουν στο Αγρίνιο».

                                                       





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!