Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Volley Γυναικών:Ήττα για τον ΠΑΣ Ιωνικός 80 από τον Ε.Ο Σταυρούπολης

>
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος Α2, διεξήχθη την Κυριακή ο αγώνας Volley της ομάδας του Π.Α.Σ.  Ιωνικού΄80 και της ομάδας της Ε.Ο. Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη στις 16:00.

Σε συνέχεια των προβλημάτων του Ιωνικού...
απουσία της Ξανθής  Τζωρτζοπούλου για λόγους  υγείας.

Έτσι, για μια ακόμη αγωνιστική στήθηκε ομάδα με λύσεις ανάγκης… .Ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών η ομάδα ανταποκρίθηκε παρότι έχασε, καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η ομάδα της Σταυρούπολης παρουσιάστηκε πλήρης και οργανωμένη.

Όσο αναφορά στα αγωνιστικά, ο Ιωνικός είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο και δεύτερο σετ. Ξεκίνησε καλά , αλλά δεν άντεξε στην πίεση κυρίως του σερβίς. Είχε καλύτερη και πιο οργανωμένη αμυντική συμπεριφορά και στάθηκε καλύτερα επιθετικά, αφού η  πασαδόρος  Αργυρώ Βέτσα μοίρασε καλύτερα το παιχνίδι. Τα αδύνατα σημεία φάνηκαν για άλλη μια φορά στο μπλόκ και την υποδοχή, αφού μετά το προβάδισμα και τις καλές φάσεις που έβγαιναν κατά διαστήματα χάνονταν αρκετοί πόντοι από άσσους και την απειρία των αθλητριών που χρησιμοποιήθηκαν. Άξιο αναφοράς είναι πως οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν στις νέες θέσεις ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.

Η ομάδα φαίνεται πως ψάχνει να  βρεί  ‘’νέα πατήματα’’ και συνοχή αφού αγωνίζεται με εντελώς νέα σύνθεση και σε νέες θέσεις στις 5 από τις 6 θέσεις της εξάδας...

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ
25-9/25-15/25-11
Ε.Ο.ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Ακριτίδης Γ.) Παπουλίδου Κ. Δημητριάδου Χ. Ανεσιάδου Λ. Αρμουτάκη Μ. Βουγιουκλίδου Χ. Παπάζογλου Σ. Παλτιμσιζόγλου Ε. Χατζηνικολάου Ξ. Ζηνωνίδου Μ. Παπακώστα Σ. Μοσχοπούλου Σ. Σταφυλίδου Χ. Παπαδοπούλου Ε. Γεωργιάδου Ε.
Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80:(Κορδός Ν.) Λογκιζίδου Κ. Παπανίκου Α. Βέτσα Η. Καραντάσιου Ν. Κιρκινέζου Σ. Σταμουλακάτου Ε. Δημητράντζου Χ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:Κεχαγιά Μ./Γιώγιου Α./Καλλιτσάρη Ζ.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ :Σάββατο  18/02 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου και ώρα 18:00 Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!