Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

Ανακοίνωση από τους φιλάθλους(la bemba) της Δόξας

>


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλαθλοι της Δόξας Καινουργίου-labemba, μετά τον ισόπαλο εντός έδρας αγώνα της Δόξας Καινουργίου με τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας, η οποία και ψαλίδισε τις ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ για την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Η ανακοίνωση:...

Ομορφη μέρα για γήπεδο, χαμόγελα και πειράγματα πριν την έναρξη μεταξύ φίλων στην κερκίδα. Με την έναρξη του παιχνιδιού όλα όμως αλλάζουν, η φαρσοκωμωδία που έχουν <<στήσει>>, εκείνοι που ότι μπορούν να υπονομεύσουν με τρόπο απαράδεκτο την ιστορία του συλλόγου, έχει αρχίσει.
Η φωνή του κόσμου και η τεράστια προσπάθεια των παικτών, όσων είχαν απομείνει στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στην υλοποίηση αυτής της τραγωδίας.
Οι υπεύθυνοι αυτού του γεγονότος, αν τους έχει μείνει μια σταλιά αξιοπρέπεια, να παραιτηθούν χθες.

ΥΓ 1: Το βλέμμα του αρχηγού στην ισοφάριση μας εκπροσωπεί
ΥΓ 2: Ο αγώνας για την άνοδο συνεχίζεται

Φίλαθλοι Δόξας
la bemba
πηγή:olatagoal.gr

10 σχόλια:

  1. καλά ο προπονητής εκανε τρεις αλλαγές μέχρι το 25 λεπτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. profanos oti den theloun anodo.
    as mas to poun na min pame ksana gipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποίος απλά θέλει την άνοδο της ομάδας και τίποτε άλλο. ...Καλό είναι να μην ξανάρθει! Η ΟΜΆΔΑ είναι πάνω από όλα κ όλους!

      Διαγραφή
  3. tous filoksenise toso kero sto gipedo tis i pantanasa. kati eprepe na dosi ke i doxa. edose ena vathmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΌΞΑ φίλε μου έχει ιστορία που προφανώς δεν γνωρίζεις. ...δεν μπαίνει ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Η ΟΜΆΔΑ είναι πάνω από όλα κ όλους!

      Διαγραφή
  4. egine machi sta apoditiria
    ego pantos an imoun pektis kai me ekthete etsi o proponitis den pigena ksana gipedo na pekso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σε κάθε ένταση φίλε μου έφευγε και από ένας , δεν θα υπήρχε ομάδα. ..Μάλλον δεν έχεις παίξει ποτέ σε ομάδα ή καλύτερα δεν κάνεις για ομάδα . Η ΟΜΆΔΑ είναι πάνω από όλα κ όλους!

      Διαγραφή
  5. Κριμα για την ομαδα και για την ιστορια της..στις ερχωμενες εκλογες να ασχοληθούν ικανά άτομα να ανέβει κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποδόσφαιρο παίζουν οι παίχτες και οι ανακοινώσεις τέτοιου τύπου εκθέτουν και τους παίχτες αλλά μάλλον δεν φτάνει το μυαλό μέχρι εκεί. Τα άτομα που ασχολούνται δεν είναι επαγγελματίες κάνουν ότι μπορούν. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί, να βγει μπροστά και να βοηθήσει. Η ΟΜΆΔΑ είναι πάνω από όλα κ όλους!

      Διαγραφή
  6. οι γνωστοι-αγνωστοι la bemba καλο θα κανουν να μην ξανα πανε στο γηπεδο..χορτασαμε απο φασαριες κ ξυλο..μονο γιαυτο ειναι ικανοι αλλα ικανοι μονο στην εδρα τους γτ στα εκτος δε πατα κανεις απο αυτους τους μαγκες..ειμαι σιγουρος πως στον αγωνα με τα καλυβια που ερχεται δε θα πατησει κανεις γτ πολυ απλα δεν εχουν τα κοτσια!!!μακρια απο το γηπεδο λοιπον κ την δοξα κ η ομαδα θα παει μπροστα χωρις εσας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!