Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

Ο ετήσιος χορός της Π.Υ Αγρινίου(φωτο-βιντεο)

>
Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο η Π.Υ Αγρινίου πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου,
Πυροσβέστες ...
της υπηρεσίας με τις οικογένειές τους ,συνάδελφοι τους ,από άλλες υπηρεσίες,Εθελοντές πυροσβέστες και πολλοί φίλοι έδωσαν το παρόν στην εορταστική εκδήλωση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η ζωντανή ορχήστρα ,στο σχήμα της οποίας συμμετείχαν και δύο Καινουργιώτες Καλλιτέχνες ,κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι το τέλος.

Ο Κώστας Χαντζάρας ακούραστος με το μπουζούκι του 



και ο Ανδρέας Σελιμάς 



ο οποίος ερμήνευσε αγαπημένες Ελληνικές επιτυχίες,έβαλαν "φωτιά" στην πίστα της εκδήλωσης.....



Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου Επιπυραγός κ.Στράτος Πετράκης ,ο οποίος υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους,στην εκδήλωση,ενώ ευχαρίστησε και τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση.



Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτ/νιας κα.Χριστίνα Σταρακά,ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου,ο Διοικητής της Π.Υ Ναυπάκτου κ.Χριστόφορος Μπόκας,ο Στρατηγός Π.Υ ε.α  κ.Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ.Βασίλης Φερτάκης.

Κοινό μήνυμα από όλους ήταν η ανάγκη δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων της Π.Υ Αγρινίου,το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα από όλους.
Η Π.Υ Αγρινίου είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία του νομού,που αντιμετωπίζει πολλά συμβάντα καθημερινά και ήδη τον Ιανουάριο του 2017 κλήθηκε για συνδρομή σε 131!!! περιστατικά.

Επίσης; με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Θέρμου κ.Σπύρος Κωνσταντάρας,ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών της ΠΔΕ, κ.Γιάννης Λύτρας,ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ.Δημήτρης Παπαευθυμίου,ο Διοικητής της Π.Υ Αμφιλοχίας Επιπυραγός κ.Ευστάθιος Τζέμος,ο Διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου κ.Μιχάλης Τζακώστας,η υποδιοικήτρια της Π.Υ Μεσολογγίου κα,Έλλη Δούλια,οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.Χρήστος Γκούντας,κα.Μαρία Παπαγεωργίου,κα.Όλγα Πιστιόλη και η πολιτευτής της Ν.Δ κα.Γεωργία Μπόκα.
Αξίζει να σημειωθεί παραβρέθηκαν  7 Γάλλοι φίλοι της Π.Υ Αγρινίου οι οποίοι ήρθαν στο Αγρίνιο,επιλέγοντας τον χορό της Π.Υ ,για να ζήσουν από κοντά ένα αυθεντικό Ελληνικό Γλέντι.


Και φέτος βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες πυροσβέστες και τέκνα τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η κα.Σταρακά βράβευσε τον Γεράσιμο Κόκκοτο για την εισαγωγή του στο Τμήμα ΔΠΦΠ του πανεπιστημίου Πατρών.

Ο κ.Παπαναστασίου βράβευσε την Αικατερίνη Βασιλοπούλου για την εισαγωγή της στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο κ.Κωνσταντάρας βράβευσε την Ιωάννα Παπαευθυμίου για την εισαγωγή της στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Α.Δ κ.Παπαευθυμίου βράβευσε τον Κων/νο Κόκκοτο για την εισαγωγή του στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Ο Στρατηγός Π.Υ ε.α κ.Γιαννακόπουλος βράβευσε τον Ιωάννη Σιορίκη για την εισαγωγή του στο  Τμήμα Ακτινοθεραπείας-Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών.

Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Π.Σ  από τον στρατηγό Π.Υ ε.α κ.Γιώργο Μπίκα, ο απόστρατος Πυροσβέστης Χρήστος Πολονύφης.

Φέτος στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου που συμμετείχαν η Π.Υ Αγρινίου,η Α.Δ Ακαρνανίας,οι Δικηγόροι Αγρινίου και οι Βετεράνοι Μπάσκετ Αγρινίου ,απονεμήθηκε συμβολικά κύπελλο στην ομάδα της Π.Υ Αγρινίου.

Ακολούθησε πλούσιο  φαγοπότι και  γλέντι μέχρι πρωίας με ζωντανή ορχήστρα,με τον κ.Πετράκη να συνεχίζει την παράδοση των πετυχημένων εκδηλώσεων της Π.Υ Αγρινίου.

Δείτε το πλούσιο  φωτορεπορτάζ και βίντεο του agriniolike.gr




























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!