Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

Έκκληση στην Δημοτική Αρχή για το βοηθητικό γήπεδο,από τον προπονητή των Ακαδημιών της Δόξας

>
Σε μια πολύ σημαντική δήλωση προχώρησε ο προπονητής των Ακαδημιών της Δόξας Καινουργίου,Στέλιος Δάρλας ο οποίος μετά την λήξη του αγώνα με τον Άρη Αιτωλικού,έκανε έκκληση στην κάμερα του kainourgiopress,...

προς την Δημοτική Αρχή του Αγρινίου, να ολοκληρωθεί το βοηθητικό γήπεδο στο Καινούργιο.Όπως ανέφερε ο κ.Δάρλας,εκτός από τα 25 παιδιά του παιδικού τμήματος ,υπάρχουν ακόμη 30-40 παιδιά μικρότερης ηλικίας (junior),στις Ακαδημίες της Δόξας τα οποία πρέπει να μείνουν στο χωριό,να μπορούν να αθληθούν και να τα κερδίσει ο τοπικός αθλητισμός.

Η σημαντική αυτή επισήμανση πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Διοίκηση της Δόξας,την Δ.Κ Καινουργίου και την Δημοτική Αρχή,ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες και να ολοκληρωθεί ο χώρος,που παραμένει στάσιμος εδώ και μήνες.

Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ.Νίκος Γκρίζης ,που είναι και ο ίδιος αθλητής, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αθλητικές υποδομές του Καινουργίου,όμως πρέπει με σχεδιασμό και σε συνεννόηση με την διοίκηση της ομάδας,να προχωρήσουν οι εργασίες,καθώς είναι πολύ σημαντικό όλα αυτά τα μικρά παιδιά να μπορούν να αθλούνται.

Τα παιδιά του Καινουργίου πρέπει να αθλούνται στο Καινούργιο και ήδη η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια,έχει αποδώσει καρπούς,"βγάζοντας" πολύ καλούς παίχτες που στελεχώνουν και θα στελεχώσουν την ιστορική Δόξα Καινουργίου.

Η δήλωση του Στέλιου Δάρλα:


1 σχόλιο:

  1. Ωραία τα γράφετε,αλλά δεν μας λέτε γιατί δεν προχωρούν τα έργα,εσείς δεν γράψατε ότι το παίρνουν πάνω τους Γκρίζης-Καλαμπαλίκης;
    Συγχαρητήρια πάντως για την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!