Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2017

Η Ακτίνα Εθελοντισμού συμμετέχει στον Ημιμαραθώνιο "Μιχάλης Κούσης"

>
Με 50 εθελοντές όλων των ηλικιών συμμετέχει  φέτος στην διοργάνωση του 10ου Ημιμαραθώνιου  η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου. Με...
 κέφι και ενθουσιασμό οι εθελοντές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους τους Αγρινιώτες να δηλώσουν συμμετοχή.
Ανθούλα Mακρή (Υπεύθυνη Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου) : « Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε  τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης».  Όπως και πέρυσι η ομάδα της Ακτίνας, από νωρίς το πρωί, θα βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής σε συγκεκριμένα σημεία αλλά και τον τερματισμό προσφέροντας υπηρεσίες στους διοργανωτές και τους πολίτες που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.  Εθελοντές νοσηλευτές της Ακτίνας θα στηρίξουν το ιατρικό προσωπικό αποτελούμενο από παθολόγο , φυσικοθεραπευτές  και καρδιολόγο που προσφέρουν αφιλοκερδώς στήριξη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί στην Ακτίνα έχουμε δημιουργήσει ένα φυτώριο εθελοντών και με χαρά δηλώνουμε ότι μια 16χρονη μαθήτρια  θα βοηθήσει στον αγώνα. Περιμένουμε όλους τους Αγρινιώτες να πάρουν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης μας και να τιμήσουμε έτσι τον μεγαλύτερο σύγχρονο μαραθωνοδρόμο».
                                                                                             
                                                              

                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!