Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Το ρεπορτάζ του αγώνα ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου-Δόξας Καινουργίου

>


Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετές μονομαχίες ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και Δόξα Καινουρίου αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι "πρόσφυγες" διατηρήθηκαν...
στη 2η θέση με 31 βαθμούς, όμως ο ΠΑΟΚ Καλυβίων τους πλησίασε στους 2, ενώ η Δόξα με 26 βαθμούς είναι στην 4η θέση.
Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με τον Πριτσούλη όμως να διώχνει το σουτ του Ζιάκκα. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 23΄ σε φάουλ του Μακρή, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς νωρίτερα είχε σφυριχτεί φάουλ. Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 32΄ για τη Δόξα, με τον Κουτσολάμπρο να κερδίζει τις κόντρες και απέναντι από το Μπαλάσκα να πλασάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 51΄ ο Μπαλάσκας αντέδρασε σωστά στο σουτ του Δημήτρη Τζωρτζόπουλου και στο 60΄ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πριτσούλη να διώχνει στη γωνία του το φαλτσαριστό σουτ του Ζιάκκα. Στη συνέχεια δεν υπήρξε η μεγάλη φάση και το τελευταίο σφύριγμα του Γκιάφη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0 - 0.
Σε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες ο Δημήτρης Γκιάφης ήταν εξαιρετικός όπως και οι βοηθοί του Τριανταφύλλου και Καλύβας.

Το φιλμ του αγώνα.

13΄ Σουτ του Ζιάκκα από αριστερά στο ύψος της περιοχής έδιωξε στη δεξιά του γωνία ο Πριτσούλης.
16΄ Φάουλ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου κεφαλιά του Καγιάντζα η μπάλα έφυγε άουτ.
23΄ Φάουλ του Μακρή η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι, όμως νωρίτερα υποδείχτηκε επιθετικό φάουλ.
32΄ Ο Κουτσολάμπρος κερδίζει τις κόντρες και απέναντι από το Μπαλάσκα πλασάρει ελάχιστα άουτ.
34΄ Σουτ του Γιώτη από πλάγια δεξιά φεύγει πάνω από το δοκάρι.
45+1΄ Μακρινό σουτ του Μακρή έφυγε πάνω από το δοκάρι.
51΄ Σουτ του Δημήτρη Τζωρτζόπουλου από δεξιά μέσα στην περιοχή διώχνει ο Μπαλάσκας.
60΄ Ο Ζιάκκας κάνει ατομική ενέργεια και λίγο έξω από την περιοχή κάνει φαλτσαριστό σουτ με τον Πριτσούλη να διώχνει στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
63΄ Κεφαλιά του Τσιαμπούλα ο Πριτσούλης διώχνει με τα πόδια και η μπάλα κοντράρει στο Ζιάκκα φεύγοντας πλάγια.
67΄ Σέντρα σουτ του Ντολένγκα από αριστερά έδιωξε ο Μπαλάσκας.
69΄ Κόρνερ του Δάρλα κεφαλιά του Καγιάντζα έφυγε άουτ.
73΄ Φάουλ του Καρδαρά ο Αντωνόπουλος πιάνει την κεφαλιά και ο Πριτσούλης βγαίνει και μαζεύει πριν ο Χολιασμένος γίνει κάτοχος της μπάλας και απειλήσει.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Τσιαμπούλας (87΄ Σαπλαούρας), Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος, Ζιάκκας (94΄ Τασιολάμπρος), Μακρής (66΄ Πελέκης), Κολοβάκης.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Νίκος Μπόλης): Πριτσούλης, Γρομητσάρης, Κωνσταντίνου, Αγγέλης, Καγιάντζας, Δάρλας, Γιώτης, Τζωρτζόπουλος Σ. (66΄ λ.τ. Ασημακόπουλος), Κουτσολάμπρος (84΄ Μπόλης), Τζωρτζόπουλος Δ. (72΄ Νταλάκος), Ντολένγκα.

Ρεπορτάζ:olatagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!