Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου (φωτο)

>

Παραδόθηκε χθες η δεύτερη παρτίδα των τροφίμων, που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο του 1ου Φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου, στο ...
συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου. Διατέθηκαν 4.000 ευρώ απ’ τα έσοδα των εισιτηρίων για την αγορά τροφίμων και μαζί με τις προσφορές των επιχειρήσεων που αποτελούσαν τους χορηγούς της εκδήλωσης, η αξία των τροφίμων που αποδόθηκαν στους παραπάνω φορείς άγγιξε περίπου τις 7.000 ευρώ.




Η παράδοση των τροφίμων έγινε από κοινού με εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των Δικηγόρων και των Βετεράνων μπάσκετ. Η κοινή προσπάθεια όλων μας για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η επιτυχία αυτή είναι που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία μας και στον συνάνθρωπο.



Απομένει και η παράδοση των χρημάτων που θα δοθούν στην οικογένεια του άτυχου αστυνομικού που έχασε την ζωή του, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η πρωτοβουλία μας αυτή για την διοργάνωση του τουρνουά.



Η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ο μόνος δρόμος να διαβούμε την δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο και ακόμα μεγαλύτερο μεράκι στον δρόμο αυτό.





Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Ταμπακέλης Δημοσθένης
Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!