Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2017

Στην τελική ευθεία το αποχετευτικό και η αποκατάσταση των κατεστραμμένων δρόμων

>

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress αποχετευτικό
Στην τελική ευθεία μπήκε η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στην Δ.Κ Καινουργίου ,έργο το οποίο είναι ημιτελές εδώ και πολλά χρόνια και έχει αφήσει επικίνδυνους και κατεστραμμένους δρόμους.
Το έργο ξεκίνησε...
επί δημαρχίας Δημήτρη Τραπεζιώτη ,παρελήφθη από τον διευρυμένο δήμο Αγρινίου με Δήμαρχο τον Παύλο Μοσχολιό και για λόγους οι οποίοι δεν αφορούν τους Δημότες ,έμεινε παγωμένο όλα αυτά τα χρόνια,με τον Γιώργο Παπαναστασίου να είναι αυτός που τελικά(όπως φαίνεται)θα ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των πολιτών ,που όλο αυτό το διάτημα διαμαρτύρονται ,αλλά υπεύθυνος ήταν ο προηγούμενος....

Σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress πλέον έχουν ολοκληρωθεί όλες οι γραφιοκρατικές διαδικασίες από την Π.Δ.Ε και τον αρμόδιο εργολάβο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Παπαναστασίου είχε υπογράψει από την άνοιξη του 2016 την σχετική προγραμματική σύμβαση μαζί με την Π.Δ.Ε ,όπως είχε δηλώσει στο kainourgiopress στις 9 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία του προέδρου της Δ.Κ Καινουργίου με τον αρμόδιο προϊστάμενο της Π.Δ.Ε και τον εργολάβο ,ο κ.Ευθυμίου πήρε διαβεβαιώσεις ότι το έργο θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες στο διάστημα της άνοιξης.

Έτσι μετά από τόσα χρόνια, φέτος(μάλλον)είναι η χρονιά που οι Δημότες θα δουν  την πολυπόθητη και αυτονόητη αποκατάσταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!