Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

Αγρίνιο:Γέννησε το μωρό της και το εγκατέλειψε στο Γ.Ν.Αγρινίου

>

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσκομείο αγρινίου agriniolikeΆλλη μια εγκατάλειψη έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο βρεφών και παιδιών, αυτή που συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Μία γυναίκα...
Βουλγαρικής καταγωγής προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου όπου και γέννησε χθες τα ξημερώματα ένα υγιέστατο βρέφος(κοριτσάκι) το οποίο και εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά, μόλις της ζητήθηκαν όλα τα στοιχεία για να καταγραφούν.

Η γυναίκα αφήνοντας πίσω της το βρέφος έφυγε το πρωί της Πέμπτης από το Νοσοκομείο λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Tο agrinioreport.com επικοινώνησε σε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δ. Μιχάλη ο οποίος και τόνισε για το συμβάν:

«Πράγματι, τα ξημερώματα της Πέμπτης γεννήθηκε το βρέφος στο Νοσοκομείο Αγρινίου υγιέστατο και χωρίς καμία επιπλοκή κατά την διάρκεια του τοκετού. Δυστυχώς όμως, μόλις ζητήθηκαν από την μητέρα αναλυτικά όλα τα στοιχεία της ώστε να γίνει η πρέπουσα καταγραφή, η μητέρα εξαφανίστηκε. Στα αρχικά στοιχεία είχε αφήσει μόνο το όνομά της το οποίο ελέγχετε αν είναι αληθές. Φυσικά αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας καθώς και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών όπου το βρέφος σήμερα θα μεταφερθεί εκεί μιας και στην περιοχή μας δεν έχουμε την αρμόζουσα κλινική που να μπορεί να φροντίσει το βρέφος. Τα μωρά σε αυτή την κατάσταση χρειάζονται συγκεκριμένη κλινική με νοσηλεύτριες που να υποκαταστήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο της μητέρας. Αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του βρέφους, μιας και μιλάμε για βρέφος μιας ημέρας μόλις, στην συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και το μωρό θα βρεθεί μάλλον στο ίδρυμα «ΜΗΤΕΡΑ» . Οι υπηρεσίες όλες έχουν επιληφθεί επί του θέματος και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την γυναίκα μιας και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους είναι μηδαμινά και ίσως  έστω και αυτά όχι αληθινά.»
πηγή;http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!