Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017

Μεταναστευτικό και οικονομική εξαθλίωση φέρνουν πιο κοντά ένα θερμό επεισόδιο και έναν γενικε Γ. Παγκόσμιο πόλεμο

>

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress μακρής
Γράφει ο Δημήτρης Μακρής:

Η μεγάλη διακίνηση λαθρομεταναστών με την  εμπλοκή των Τούρκικων κρατικών υπηρεσιών ,έχει σκοπό πέρα από τα μεγάλα οικονομικά οφέλη που αποκομίζουν ,  ...
να εφαρμόσουν και ένα  καλοστημένο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας και κατά συνέπεια όλης της Ευρώπης.
Σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της (Αksyon)  -τον Φεβρουάριο του 2015- οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, με σκοπό να έχουν ενεργή συμμετοχή σε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας  και για αυτό τον λόγο η μετακίνηση τους γίνεται σε συγκεκριμένα νησιά της πατρίδας μας.
Με τα στοιχεία που παραθέτει η έρευνα από το 2013 έως και το 2016 ,περίπου 150.000 τον χρόνο περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Τα τελευταία τρία χρόνια δηλαδή έχουν εισέρθει  παράνομα περίπου 1.000.000 λαθρομετανάστες από μουσουλμανικές χώρες και χώρες της βόρειας  Αφρικής.
Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα άρχισε να λειτουργεί από το 1993 και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τους οδηγούσαν με οργανωμένα γκρουπ στα δυτικά για να περάσουν στα ελληνικά νησιά και στην Θράκη με κάθε μέσο.
Με αφορμή αυτό το γεγονός το καλοκαίρι του 2007 υπήρξε αντιπαράθεση των δυο πλευρών οι οποίες έλαβε πολεμικές διαστάσεις .
Το τουρκικό γενικό επιτελείο, κατήγγειλε επανειλημμένα με προκλητικό τρόπο την ελληνική πλευρά ότι παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τα πλοία των λαθρομεταναστών.
Μάλιστα το τουρκικό γενικό επιτελείο, ανέφερε ότι πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής  παραβιάζουν τα τουρκικά χωρικά ύδατα ,θεωρώντας
< γκρίζες ζώνες>  τα νησιά μας.
Με αφορμή το λαθρομεταναστευτικό της 31 Μαΐου του 2010 , η κυβέρνηση της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι θα θέσει σε εφαρμογή την εγκύκλιο περί εναρμονισμού των τουρκικών συνόρων με τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Η Άγκυρα θα απαιτήσει την άρση βίζας όχι μόνο για ολιγοήμερα ταξίδια στα ελληνικά νησιά , αλλά και για ελεύθερη διακίνηση ακόμα και εγκατάσταση των υπηκόων της Τουρκίας σε όλες της γείτονες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Αυτό ήταν ένα παλιό σχέδιο της Τουρκίας την περίοδο που είχε ανακηρυχθεί υποψήφιο μέλος για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και απ ότι φαίνεται το πετυχαίνει το 2016).
Η ανεξέλεγκτη εισβολή από την ανατολή στην Ελλάδα και σε προέκταση στην Ευρώπη είχε και συνέπειες στον τομέα της υγείας.
Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Aydinlik στην περιοχή της Σμύρνης, όπου είχαν στρατοπεδεύσει χιλιάδες παράνομοι μετανάστες προκειμένου να περάσουν προς την Ελλάδα ,άρχισαν να εμφανίζονται συμπτώματα επιδημικών ασθενειών .
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί πέρασαν με κάθε μέσο στην ελληνική επικράτεια μεταφέροντας επικίνδυνες επιδημικές αρρώστιες.
Ένας από τους πλέον μεγαλύτερους σπόνσορες αυτής της προσχεδιασμένης μετακίνησης μουσουλμανικών πληθυσμών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας Hurriet είναι ο Τζωρτζ Σορος,ο οποίος ομολόγησε ότι διέθεσε 11 δισεκατομμύρια ευρώ για την παράνομη μετακίνηση λαθρομεταναστών προς Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι λαθρομετανάστες με οδηγίες τΙς οποίες παίρνουν από τα παράλια της Τουρκίας  πηγαίνουν σε συγκεκριμένα νησιά της Ελλάδας, όπου τους περιμένουν ΜΚΟ τουρκικών και εβραϊκών συμφερόντων και τους καθοδηγούν από την πρώτη στιγμή δίνοντας τους πληροφορίες, συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνων και κατευθύνσεις.
Έχουν εκπαιδευτεί να λένε ότι έρχονται από την Συρία παραδίδοντας στις ΜΚΟ έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ή προδίδουν την αληθινή ταυτότητά τους.
Τα νησιά της Ελλάδας τα οποία για συγκεκριμένο λόγο μεταφέρονται( όπως αναλύσαμε παραπάνω ) είναι η Λέσβος ,η Χίος, η Σάμος ,η Λέρος ,η Κω,  η Κάλυμνος  και η νήσος Σύμη.  
Με την υπογεννητικότητα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και σε συνάρτηση με την δυσμενή οικονομική εξαθλίωση , σύμφωνα με έρευνες, η Ελλάδα το 2030 θα είναι 5.000.000 με 6.000.000 και οι μουσουλμάνοι που εισέρχονται στην πατρίδα μας παράνομα   πάνω από 10.000.000.
 Όπως αντιλαμβάνεστε θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα αν δεν παρθούν γενναίες  αποφάσεις , όπως  να επαναπροωθηθούν οι λαθρομετανάστες στις χώρες τους , όπως  εδώ και χρόνια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και στην ευρωβουλή δια των εκπροσώπων της.
Όποιος παρακολουθεί  τα παγκόσμια  οικονομικά δεδομένα και τα στοιχεία των αριθμών γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία λύση για το χρέος και την αποπληρωμή του.
Το 2016, το Παγκόσμιο ακαθάριστο εθνικό προϊόν προσδιορίστηκε στα 80 τρις δολάρια ,ενώ για την ίδια  περίοδο το συνολικό δημόσιο και ιδιωτικό χρέος παγκοσμίως αγγίζει τα 250 τρις.
Το συμπέρασμα είναι ότι η παγκόσμια οικονομία είναι υπερχρεωμένη και δέσμια των διεθνών τοκογλύφων.
 Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ότι οικονομικά τρικ  και να πραγματοποιηθούν δεν πρόκειται ουδέποτε να βρεθεί καμία λύση.
Οι ημέρες που διανύουμε όλο και περισσότερο μοιάζουν με την περίοδο του Β. Παγκοσμίου πολέμου.
Τότε πάλι η κρίση ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1929,
μεταφέρθηκε με γοργά βήματα στην Ευρώπη και στην  τότε και πάλι  οικονομικά χρεωμένη Ελλάδα η οποία και επίσημα χρεοκόπησε το 1932.
Επειδή η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν μπορούσε να ξεπεραστεί , μπήκαμε στην περιπέτεια του Β παγκοσμίου πολέμου ,όπου υπήρξε αρχικά η καταστροφή κρατών και στην συνέχεια η εκ νέου ανοικοδόμηση , δίνοντας νέα ώθηση στην τότε οικονομία.
Σήμερα  κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός Γενικευμένου Τρίτου παγκοσμίου Πολέμου και όπως γνωρίζουμε η ιστορία δυστυχώς πολλές φορές επαναλαμβάνεται.
 Από ότι δείχνουν τα σημάδια της παγκόσμιας οικονομίας, ο γενικευμένος πόλεμος φαντάζει αναπόφευκτος ,  όπως και πολλοί φωτισμένοι Άγιοι πρόβλεψαν για το βίαιο τέλος του ψευτο ρωμαίικου και την απαρχή ενός πραγματικά καινούριου κόσμου.

                                                     Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής
                                              Ε.Δ Σύμβουλος Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου
                                                               Δημήτριος Ε. Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!