Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Ο Δ. Μακρής για το περιστατικό στο Στρατόπεδο του Μεσολογγίου

>
Οι απαράδεκτες ενέργειες των  «Αλβανοκατσαπλιάδων»  να φωτογραφηθούν κάνοντας με τα χέρια τους το σήμα της  «Μεγάλης Σκεπεταριας»  σε ένα από τα πιο ιστορικά  Στρατόπεδα της πατρίδας μας στην Ι.Π Μεσολογγίου (όπου δίδαξε με την αυτοθυσία και τον υπέρτατο Πατριωτισμό...
των προγόνων μας όλη την υφήλιο) εκνεύρισε αφάνταστα και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη.
Η Ελληνική Αυγή  Ι.Π Μεσολογγίου με ψήφισμα που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ,  πριν από ενάμιση χρόνο και που υπερψηφίστηκε από σχεδόν όλο το δημοτικό Συμβούλιο , είχε τοποθετηθεί για την μη έκδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε Αλλοεθνείς , κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό το Νομοθετικό Τερατούργημα ( εκτρέφοντας τέτοια Εθνικώς Επικίνδυνα φαινόμενα).
Αυτός ο Απαράδεκτος και Προκλητικός   τρόπος των  ΑΛΒΑΝΩΝ  με την Τιμημένη  Ελληνική Στρατιωτική Στολή , θα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.
Ζητάμε από την Στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Χώρας  να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που αμαυρώνουν την Ιστορία της Πατρίδας μας.
Ζητάμε την άρση εδώ και τώρα της Ελληνικής υπηκοότητας  όλων αυτών που αμαυρώνουν το Στράτευμα , καθώς και την απέλασή τους στην πραγματική πατρίδα τους την Αλβανία.
Ζητάμε επίσης  την κατάργηση του προδοτικού και Αντεθνικού κατάπτυστου Νόμου περί ιθαγένειας.
Καλούμε όλους τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να σκέπτονται και να πράττουν εναντίον του Ελληνικού Έθνους.
Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο εξευτελισμό .
«Οι κόκκινες Γραμμές  τους»  έχουν  κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια .
   Φτάνει πια!!!
Υπομονή ΤΕΛΟΣ!

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής
Δημήτριος Ε. Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!