Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017

Εικόνες ντροπής και κατάντιας σε παιδική χαρά του Αγρινίου

>


Εικόνες ντροπής,εικόνες που θυμίζουν σκουπιδότοπο, εικόνες μέσα σε μια παιδική χαρά του Αγρινίου.

Δυστυχώς όσο και αν προσπαθήσει η Δημοτική Αρχή ,όσο και αν το θέλει ο Δήμαρχος, ...
κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα το καλό σε αυτήν την πόλη.

Οι εικόνες εν' έτη 2017  στην παιδική χαρά στην οδό Αθανασίου Ρήκα κοντά στην Αγία Τριάδα μιλούν από μόνες τους...Ένα στρώμα πεταμένο ανάμεσα στις κούνιες,ξηλωμένα όλα σχεδόν τα προστατευτικά καουτσούκ,ρημαγμένα όργανα και περίφραξη,εικόνες που προκαλούν οργή,θυμό και αγανάκτηση.



Οργή για τους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά να προκαλούν καταστροφές και για τους πολίτες οι οποίοι μάλλον δεν θέλουν τα παιδάκια να παίζουν και να γελούν και φρόντισαν να τα διώξουν.

Είναι αδιανόητο μια παιδική χαρά η οποία φτιάχτηκε από την αρχή πριν μερικούς μήνες, με μεγάλη προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή. εν μέσω οικονομικής κρίσης, κάποιοι να την έχουν καταντήσει έτσι.

Μια παιδική χαρά στην οποία δεκάδες παιδιά έπαιζαν και έδινε καθημερινή λύση στους γονείς της περιοχής,πλέον κατάντησε επικίνδυνη και κατεστραμμένη.




Λυπημένη η μητέρα προσπαθεί να καταλάβει γιατί τόσο μένος και καταστροφή.Πως μέσα σε λίγους μόνο μήνες μια καλαίσθητη παιδική χαρά κατάντησε έτσι.

Δείτε το ρεπορτάζ του agriniolike.gr στις 11-5-2015,λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες:http://www.agriniolike.gr/2015/11/blog-post_24.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!