Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

Συνελήφθη 21χρονος που διέρρηξε καφετέρια στο Αγρίνιο

>
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ενός ακόμη συνεργού του

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα ...
στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν, ένα ημεδαπό συνεργό του 21χρονου, ηλικίας 17 ετών, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ένα ακόμη άγνωστο άτομο.

Ειδικότερα, ο 21χρονος, προχθές (25-1-2017), τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, ενεργώντας από κοινού με τους συνεργούς του, παραβίασαν πόρτα καφετέριας και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μια φωτογραφική μηχανή, δεκαοκτώ φιάλες ποτών καθώς και το χρηματικό ποσό των (830) ευρώ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, εντόπισαν και συνέλαβαν, χθες στο Αγρίνιο, τον 21χρονο ενώ ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 17χρονου συνεργού του.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι δράστες, τις τελευταίες δέκα ημέρες, είχαν διαπράξει ακόμη τρεις διαρρήξεις σε καταστήματα, στο Αγρίνιο, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και προϊόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!