Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Σε σύσκεψη στο Καινούργιο ο Κώστας Καραγκούνης

>

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σύσκεψη στην Δ.Κ Καινουργίου μεταξύ του Βουλευτή της Ν.Δ κ.Κώστα Καραγκούνη και του τοπικού Δ.Σ.

Όπως είναι σε θέση...
να γνωρίζει το kainourgiopress ο κ.Καραγκούνης ζήτησε να συναντηθεί με το τοπικό Δ.Σ του Καινουργίου και να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα της περιοχής.

Έτσι σήμερα στις 18:00 συναντήθηκαν στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Θεστιέων.

Ο κ.Καραγκούνης άκουσε με προσοχή για τα προβλήματα ,όπως την έλλειψη προσωπικού,τους κατεστραμμένους δρόμους,την περιορισμένη χρηματοδότηση και το θέμα της καθαριότητας και έδειξε πολύ θετική διάθεση στο να συμβάλει όπως μπορεί.

Από την άλλη ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου του ανέλυσε και μια σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν,ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην άριστη σχέση της Δ.Κ με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Γιώργο Παπαναστασίου,ο οποίος δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για πολλά θέματα,ώστε άμεσα να βρεθούν λύσεις.

Η άποψη του κ.Καραγκούνη είναι ότι η Χώρα τους επόμενους μήνες ,κοντά στην άνοιξη θα οδηγηθεί σε εκλογές.


11 σχόλια:

  1. κενημερώθηκε για τα προβλήμαυτα και όταν βγει θα δώσει λύσεις φυσικά. Τσιλιμέκη θα τον ψηφίσεις ή όχι. Αφαντε εκλεγμένε κάποτε ήσουνα μαζί του, μετά τα σπάσατε και τώρα ξανά μαζί?
    Ολο Κολοτούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σου πάρει την άδεια ποιον θα ψηφίσει?ο αφαντος εκλεγμενος κάπου δούλευε κ έλειπε. Όταν ανήκεις σε ένα χώρο σε όλους μιλάς το τι κάνει στη κάλπη δωσε τα στοιχεία σου να σου απαντήσει προσωπικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νόμος λέει ότι όταν είσαι άφαντος από κάποια ΔΣ πρέπει να αποχωρήσεις. Εδώ αυτό δεν έγινε. Και από τα ξένα δεν δίνονται λύσεις. πρέπει να είσαι εδώ αφού έχεις εκλεγεί.
    Αλλά είναι γλυκιά η καρέκλα. Στην προκειμένη περίπτωση φταίνε οι υπόλοιποι που δεν ζήτησαν την διαγραφή του. Ο Δήμαρχος αυτά τα βλέπει. Υπάρχει η παρουσία του στα ΔΣ ???? Οσον αφορα την κάλπη κάνει και λάθη η ρημάδα. αλλά ο κόσμος βλέπει και θα το δείξει στις επόμενες εκλογές
    Καλά έκανε ο άνθρωπος και δούλευε και δεν χρειάζεται την άδεια κανενός. Το θέμα είναι ότι κρατάει μια θέση και δεν είναι εδώ...ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να κλείσει το θέμα,υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ και κανένας άλλος.Αφήστε τον κόσμο να κάνει την δουλειά του προς όφελος του χωριού και αν θέλετε να βοηθήσετε κάντε το με έργα και όχι ανώνυμα πίσω από το πληκτρολόγιο.Έχετε δικαίωμα να λέτε την γνώμη σας και να ψηφίζεται ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>
    Δηλαδή όταν αποχώρησε πρέπει να έχασε τον ύπνο του γιατί σκεφτόταν πώς θα δώσεις λύσεις στα προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ποιο λόγο να κλείσει ένα θέμα το οποίο είναι ανοιχτό ακόμα?
    Ο πρόεδρος και το ΔΣ να βγουν να απαντήσουν αν ήταν σε όλα τα ΔΣ και τι λέέι ο νόμος για όσους δεν παρευρίσκονται σε αυτά
    αν δεν κάνω λάθος και εσύ ανώνυμα πίσω από μένα πληκτρολόγιο είσαι φίλε 8;46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απάντησα ,υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ,κανένας άλλος,αν θες σωστή ενημέρωση και τι λέει ο νόμος να απευθυνθείς εκεί,αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο τίμιο.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
    2. εσύ φίλε μου γιατί κάνεις τον συνήγορο? μήπως είσαι ο ίδιος?

      Διαγραφή
  7. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι ο καλύτερος τίτλος θα ήταν ο εξής:
    <>
    Ευχαριστώ και ελπίζω σε δημοσίευση του σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι ο καλύτερος τίτλος θα ήταν ο εξής:
    Ενημέρωση κυρίων Καραγκούνη και Τσιλιμέκη για τα προβλήματα του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΙΜΕΝΟΥΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!