Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

Άξια αναφοράς η προσφορά της "Χρυσοχεριάς"!!!

>
Αποτέλεσμα εικόνας για KAINOURGIOPRESS ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού αξίζει να αναφερθούμε στον δικό μας σύλλογο με μεγάλη προσφορά ΖΩΗΣ,τα χρόνια της λειτουργίας του,τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ".

Η "Χρυσοχεριά" ...
συμπλήρωσε είκοσι χρόνια λειτουργίας και όλο αυτό το διάστημα πρόσφερε πολύτιμες μονάδες αίματος σε συνανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Φέτος με την συμπλήρωση των είκοσι χρόνων λειτουργίας,διοργάνωσε διάφορες εκδηλώσεις,ενώ συμμετείχε ενεργά στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία ,ως συνδιοργανωτής για το Αγρίνιο.μαζί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.





Έχει πραγματοποιήσει το 2016,πέντε Εθελοντικές Αιμοδοσίες πάντα σε συνεργασία με το Γ.Ν.Αγρινίου ,ενώ έχει προγραμματιστεί μια ακόμη στα μέσα του Δεκέμβρη.



Ενεργά μέλη του συλλόγου αποτελούν και αρκετοί συμπολίτες, εκτός του Καινουργίου,τα οποία εθελοντικά προσφέρουν το αίμα τους σε τακτά χρονικά διαστήματα,δίνοντας σημαντικές μονάδες αίματος στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για KAINOURGIOPRESS ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για KAINOURGIOPRESS ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για KAINOURGIOPRESS ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ




1 σχόλιο:

  1. Μπράβο βρε παιδιά,το Καινούργιο είναι κέντρο από μόνο του,έχει πολιτισμό και ενεργούς πολίτες.Άξια η αναφορά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!