Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Αγρίνιο:Παρολίγον ατύχημα σε αφύλακτο φρεάτιο

>


Την τύχη με το μέρος τους είχαν δημοσιογράφοι που την τελευταία στιγμή δεν έπεσαν σε ακάλυπτο φρεάτιο χθες το μεσημέρι.

Σοβαρό ατύχημα αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή ...
χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού δικύκλου στον παράδρομο της Ε.Ο Αγρινίου-Μεσολογγίου, περίπου 150 μέτρα μετά το ΚΤΕΛ Αιτ/νίας.Λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι κατευθυνόμενοι οι δημοσιογράφοι προς το Νοσοκομείο Αγρινίου για την κάλυψη της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Διοικητή κινούμενοι με δίκυκλο και ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα, απέφυγαν την τελευταία στιγμή ακάλυπτο φρεάτιο, όταν χρειάστηκε να προβούν σε παραχώρηση προτεραιότητας κίνησης μεγάλου αυτοκινήτου που προσπάθησε κανονικότατα να προσπεράσει το δίκυκλο.


Ο οδηγός του δικύκλου «έπιασε» άκρη για να το προσπεράσει το μεγάλο όχημα και από καθαρή τύχη δεν έπεσε μέσα στο φρεάτιο καθώς δεν υπήρχε καμία σήμανση που να προειδοποιεί.

Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν αρκετά φρεάτια με μεγάλο βάθος στην δεξιά μεριά του οδοστρώματος, από τα οποία εδώ και μήνες λείπουν αρκετά καπάκια και τα έχουν παρατήσει στην τύχη τους.

Σε κάποια από αυτά έχουν τοποθετηθεί κάποιοι κώνοι και κάποια πλαστικά διαχωριστικά αλλά δυστυχώς όχι σε όλα και δεν διακρίνεται από μακρυά αν υπάρχει κενό στο επάνω μέρος ή όχι του φρεατίου.

Μένουμε στο γεγονός ότι δεν έγινε κάτι άσχημο χθες και η επίσκεψη στο Νοσοκομείο έγινε για τον λόγο που ήταν προγραμματισμένη και όχι με άλλη ιδιότητα και ανάγκη των δύο συναδέλφων.

Απαράδεκτες εικόνες και φυσικά δεν είναι οι μοναδικές…………

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να κλείνουμε τρύπες σε αυτή τη χώρα και όχι μόνο να τις ανοίγουμε και να τις παρατάμε έτσι……..!!!!!

πηγή:http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!