Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Στο Καινούργιο για αυτοψία ο Γιώργος Παπαναστασίου

>

Στο Καινούργιο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου κ.Ανδρέα Καλαμπαλίκη, τον προϊστάμενο της υπηρεσίας καθαριότητας και μηχανικό του Δήμου και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Γιώργο Αλεξόπουλο.

Είχε ...
προηγηθεί η σύσκεψη πριν λίγες μέρες στο Καινούργιο,όπου ο κ.Παπαναστασίου ζήτησε ο ίδιος να κάνει αυτοψία.

Σήμερα ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ συνόδευσαν τον Δήμαρχο σε κεντρικούς δρόμους που χρήζουν άμεσης επιδιόρθωσης και σε αγροτικούς χωματόδρομους που εξυπηρετούν πολλούς κατοίκους οι οποίοι διατηρούν καλλιέργειες και κτήματα.Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις του κ.Παπαναστασίου όπου έδωσε τις σχετικές εντολές για την όσο πιο γρήγορη αποκατάσταση προβλημάτων.

Στην συνέχεια μετέβησαν στα  σημεία που κάποιοι έχουν καταντήσει αυθαίρετα και παράνομα σε χωματερές.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός του Δημάρχου με τις εικόνες που αντίκρισε ,καθώς πολλές φορές έχουν καθαριστεί τα σημεία,έχει τοποθετηθεί ειδικός κάδος απόθεσης,έχουν γίνει συστάσεις,όμως παρόλα αυτά,κάποιοι ασυνείδητοι "πολίτες" εντός και εκτός του Καινουργίου,συνεχίζουν να παρανομούν και να βρομίζουν το περιβάλλον του χωριού και της Τριχωνίδας.

Συζητήθηκαν μια σειρά από μέτρα και προτάσεις και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις.

1 σχόλιο:

  1. Όσες φορές και να έρθει ο Δήμαρχος και όσο και να καθαρίζουν,όταν υπάρχουν αφιλότιμοι και ασυνείδητοι αυτό θα γίνεται.Μόνο όταν κάποιος τιμωρηθεί και τον καλέσει ο εισαγγελέας ίσως να βελτιωθεί κάτι.Μπράβο πάντως για την προσπάθεια από την Διοίκηση του Καινουργίου και μπράβο στην Δημοτική Αρχή για το ενδιαφέρον,εν'μέσω μεγάλης οικονομικής ασφυξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!