Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Δόξα:Δεν συμφωνούν με τις υποδείξεις του αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη για το γήπεδο

>
Όπως ανακοίνωσε η Δόξα Καινουργίου, σε συνάντηση του τοπικού Δ.Σ Καινουργίου και της Διοίκησης της ομάδας ,αποφασίστηκε η μη αποδοχή των όρων χρήσης του γηπέδου,που υπέδειξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγρινίου κ.Νίκος Γκρίζης και θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Η ανακοίνωση:...


Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη χτες(29-11-2016) το βράδυ η συνάντηση των δύο συμβουλίων κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών οι οποίοι συμφώνησαν να εναντιωθούν στις έγγραφες υποδείξεις του αντιδημάρχου κου Γκρίζη Νικολάου, αρμόδιου σε θέματα αθλητισμού, σχετικά με τους όρους χρήσης του σταδίου μας.
Πιο συγκεκριμένα θα προτείνουμε αμφότεροι:

-οι προπονήσεις να γίνονται εκεί μία φορά την εβδομάδα κι όχι μία φορά το δεκαπενθήμερο,

-να αναθεωρηθεί η υπόδειξη οι προπονήσεις να γίνονται στον βοηθητικό χώρο που κατασκευάστηκε δίπλα στο 5Χ5, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί έτοιμο,

-η προτεινόμενη προγραμματισμένη παράδοσή του για μετά τα Χριστούγεννα, να επισπευσθεί για μία και μόνο προπόνηση κι έναν μόνο αγώνα, αυτόν με την ομάδα του ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σ/Κ 10-11 Δεκεμβρίου.

Σήμερα και αύριο θα γίνουν οι σχετικές έγγραφες εισηγήσεις αρμοδίως κι ελπίζουμε ...

ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΊ ΣΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΚΕΊΤΑΙ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΆΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ. ...ΕΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ. .ΞΕΡΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΆΛΙ. (και μην πει κανείς ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες του δήμου ή συντήρηση και όχι μόνο τον γηπέδων αλλά όλων των δημοτικών χωρών κλπ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!