Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Πρόσληψη ενός υπαλλήλου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου

>

Με ενημέρωση που απέστειλε στο kainourgiopress ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καινουργίου,θα προσλάβει ένα άτομο με σύμβαση πλήρoυς απασχόλησης διάρκειας οκτώ μηνών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις,αναλυτικά η ενημέρωση:...


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καινούργιου Τριχωνίδας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (13/10.11.2016) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση για την κάλυψη θέσης υπαλλήλου με σύμβαση οκτώ μηνών και πλήρη απασχόληση (8ωρο).
  Απαραίτητα προσόντα:
  • Απολυτήριο Λυκείου (θα συνεκτιμηθεί πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης)
  • Πτυχίο Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον Lower)
  • Χρήση Η/Υ (word – excel – power point – ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)
  • Ικανότητα σύνταξης κειμένου στα Ελληνικά και στα Αγγλικά
  • Οργάνωση γραφείου
  • Αρχειοθέτηση
  Οι αιτήσεις με συνημμένα τα δικαιολογητικά, καθώς και βιογραφικό, θα κατατίθενται καθημερινά 09:00 με 13:00 και μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο γραφείο του λογιστή του Συνεταιρισμού, κυρίου Σταμπολίτη Ευάγγελου (Κοσμά Αιτωλού 150, Καινούργιο). Θα παραδίδονται σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενα εξωτερικά το ονοματεπώνυμο του αιτούντα και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  Οι υποψήφιοι για τη θέση του υπαλλήλου θα κληθούν από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού τηλεφωνικά για συνέντευξη, μετά τις 2 Δεκεμβρίου. Θα προτιμηθούν μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου ή της Οργάνωσης Παραγωγών του Συνεταιρισμού.


 
Για τον Α.Σ.
Ο Πρόεδρος

Παπασάικας Περικλής

Υ.Γ:Διευκρίνηση από το kainourgiopress,το ωράριο θα είναι συνεχόμενο!

1 σχόλιο:

  1. Μμμμ τωρα θυμηθηκανε τα φανερα...τοσα χρονια κανανε κουμαντο τα κομματοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!