Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016

Συνεχίζει με έδρα την Παντάνασσα!

>


Στο γήπεδο της Παντάνασσας θα γίνει και ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της Δόξας Καινουρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟ Καλυβίων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής σύμφωνα  με την ανακοίνωση στο επίσημο blog της ομάδας όπου αναφέρει:...


"Στην ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 3/11 (βλ. ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ) μας είχαν δηλώσει ότι η επιστροφή στην φυσική μας έδρα θα γινόταν το ερχόμενο Σ/Κ, έστω μόνο για τις δύο ώρες που θα διεξαγόταν ο αγώνας, ο οποίος -έτσι όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία- θα είναι ντέρμπι μεταξύ των δύο δεύτερων ομάδων στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 15.00. Τελικά αυτό δεν έγινε, οπότε συνεχίζουμε στην Παντάνασσα..."

Σε επικοινωνία του προέδρου του Καινουργίου κ.Κώστα Ευθυμίου με το kainourgiopress,ο πρόεδρος που χθες βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου ενημερώνει ότι:"Συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο,έγινε μια ακόμη επανασπορά στα σημεία που δεν υπήρχε σωστή ανάπτυξη και ήδη υπάρχει μεγάλη βελτίωση,ενώ η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες δυσκόλεψε πολύ την αποκατάσταση,με αποτέλεσμα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών."

1 σχόλιο:

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!