Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Παραίτηση με αιχμές του Κώστα Καλφούντζου από τον Σύλλογο Παλαιμάχων της Δόξας

>

Την επιστολή παραίτησης(από το Δ.Σ) προς τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας έστειλε στο kainourgiopress ο κ.Κωνσταντίνος Καλφούντζος ,στην οποία αναφέρει:...

Προς:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Καινουργίου

Ημερομηνία: 12/11/2016


Αξιότιμε κύριοι

Αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια, που θα είχε σα σκοπό την αναγέννηση του ταλαιπωρημένου συλλόγου μας, επειδή πίστευα ότι οι πρακτικές που οδήγησαν τον σύλλογο στη σημερινή απαξίωση, θα ήταν παρελθόν.
Μετά λύπης μου όμως διαπιστώνω, ότι οι πρακτικές αυτές, όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αυτούσιες ακόμα και σήμερα.
Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε μία προσπάθεια της οποίας πιστεύω ότι η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη, αποφάσισα να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Καινουργίου και σας παρακαλώ να την κάνετε αποδεκτή.

Με εκτίμηση

Κωσταντίνος Γ. Καλφούντζος

3 σχόλια:

 1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΙΘΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ: "ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!"
  ΕΝΑΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προσωπικά πιστεύω ότι πήρε λάθος πορεία και ξέφυγε από τα πιστεύω του και τις αρχές του καταστατικού του. Μπήκαν μέσα οι προσωπικές έχθρες και η απαξίωση θεσμών και προσωπικοτήτων. Θέλει ανανέωση, από πετυχημένα άτομα, νέα, μη καθοδηγούμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!