Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Μήπως και το Καινούργιο χρειάζεται τέτοιες διαγραμμίσεις;

>

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

Σε μια πολύ σημαντική και πολύ σωστή κατά την γνώμη μου παρέμβαση προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου σε πολλά σημεία του Αγρινίου,όπου...
υπάρχουν διαβάσεις πεζών.

Με την προσθήκη της κίτρινης διαγράμμισης ,η διάβαση φαίνεται από πολύ μακριά(σε σχέση με την λευκή)και υποσυνείδητα ο οδηγός την προσέχει και αντιδρά.
Διαγραμμίσεις οι οποίες εφαρμόζονται σε  Ευρωπαϊκές χώρες(τις έχω δει ο ίδιος),και σίγουρα αποφασίσθηκαν κατόπιν μελέτης,ενώ ο συνδυασμός των χρωμάτων δεν είναι τυχαίος.

Εκεί που θέλω να καταλήξω επικροτώντας φυσικά τις ενέργειες αυτές, είναι:

Μήπως και στο Καινούργιο στον κεντρικό δρόμο(Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου),να γίνουν τέτοιες έντονες διαγραμμίσεις στα σημεία όπου καθημερινά τα διασχίζουν μαθητές και άλλοι πεζοί,ως ελάχιστη παρέμβαση στον επικίνδυνο αυτό δρόμο;

Μήπως καλό θα ήταν η Δ.Κ Καινουργίου να φροντίσει με ενέργειές της,να ζητήσει τις ίδιες διαγραμμίσεις από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου,που λογικά δεν θα χει πρόβλημα να τις κάνει;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Π.Γ 



16 σχόλια:

  1. Πολύ εύστοχη παρέμβαση,τίποτα δεν μπορούν να σκεφθούν μόνοι τους οι διοικούντες το χωριό μας; Μπράβο στον συντάκτη της επιστολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ενημερώσει κάποιος τον κ.Κομποτό που είναι ο αρμόδιος της δ.κ καινουρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ.Κομποτός σίγουρα έχει κάνει ενέργειες για να γίνουν οι διαγραμμίσεις.Είναι μάλλον θέμα χρόνου.

      Διαγραφή
  3. Αυτά που λέτε κ. Π.Γ είναι σωστά,το θέμα είναι ότι οι δικοί μας (στο Καινούργιο),δεν παίρνουν μπροστά εύκολα,για να πάρουν πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί Δημαρχίας Τραπεζιώτη, τον οποίο δεν ψήφισα, είχαν τοποθετηθεί πλαστικοί κώνοι στις επικίνδυνες διασταυρώσεις αριστερά και δεξιά στον κεντρικό δρόμο του Καινουργίου. Μέσα σε ένα μήνα ποδοπατήθηκαν από τα αυτοκίνητα. Δεν έχουμε παιδεία. Κανείς δεν σέβεται το νόμο. Εδώ ένα κολονάκι τοποθετήθηκε και το αφαίρεσαν με τσαμπουκά και οι εκλεγμένοι κάνουν τα κορόϊδα. Παρότι έλεγαν ότι οποιος το βγαλει θα έχει να κάνει με το νόμο κάποιοι τσαμπουκάδες έκαναν το δικό τους. Κατά τα άλλα οι εκλεγμένοι έκατσαν στα αυγά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, είσαι πολύ άσχετος για να γράφεις αυτά. Ενημερωσου πρώτα και μετά γράψε.

      Διαγραφή
    2. Από ποιον να ενημερωθούμε και να πάρουμε αλήθειες κ.ανώνυμε (2:03μμ).Την ενημέρωση θα την πάρουν μια και καλή στις εκλογές.Έχετε δικαίωμα να γράφετε ότι θέλετε,όπως και εγώ έχω δικαίωμα να ψηφίζω όποιον θέλω.

      Διαγραφή
  5. οταν ο πολίτης δεν έχει να φοβηθεί δεν σέβεται. Χρειάζεται βούρδουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος το λέει ότι είναι αρμόδιος ο κ.Παναγιωτης Κομποτος γιατί από ότι ξέρω αρμόδιος και υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος μας και είναι αυτός που κάνει όλες τις ενέργειες για να υλοποιηθουν τα πράγματα. Καλό είναι μην γίνεται παραπληροφορηση και καλό είναι να μην γράφετε ψέματα αγαπητέ συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΟΜΩΣ Ο ΚΟς ΑΜΙΣΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ο κ.Κομποτός και οι άλλοι είναι διακοσμητικοί,όλα τα κάνει ο πρόεδρος;

      Διαγραφή
  7. Στο Καινούργιο όταν πάει να γίνει κάτι καλό το σκοτώνεται οι ίδιοι εν τη γένεσή.
    Ο καθένας ευαισθητοποείται και αντιδρά,μόνο όταν συμβεί στον ίδιο κάτι ή στην οικογενειά του.Και φυσικά αναζητά τις ευθύνες αλλού.Σεβασμός και Παιδεία μηδέν από κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά, kainourgiopress, ανεβαζεται τα σχόλια που σας βολεύουν και σας συμφερουν. Από το πρωί σας ξαναεστειλα σχόλιο και δεν το ανεβασατε. Δεν βρίζω κάποιον απλά λέω την αλήθεια, αλλά από ότι φαίνεται την αλήθεια την κρύβεται. Μάλλον είστε ο ίδιος ο διαχειριστής της σελίδας που γράφεται τα σχόλια για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Με αυτά που κάνετε μόνο κακό κάνουν στο χωριό μας. Ευτυχώς κάποιοι που ενδιαφέρονται για το χωριό μας κάνουν έργα και δεν ρίχνουν λάσπη σε άλλους. Ντροπή σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλια που μας βολεύουν και μας συμφέρουν δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση.
      Ότι ο διαχειριστής και οι συντάκτες γράφουν το κάνουν επώνυμα.Για την δουλεία μας κρινόμαστε από τους πολίτες που καθημερινά μας βλέπουν και τους βλέπουμε.

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε εσυ εισαι απο αυτούς που πιστευουν οτι τους συμφερει εστω και αν ειναι ψέμα

      Διαγραφή
  9. Κάποιος που κρύβεται σχολιάζει ανώνυμα,μπορεί να είναι από τον κολλητό σου μέχρι τον πάπα,ο καθένας όμως φαντάζεται όποιον θέλει.Άρα οι δημοσιεύεται ανώνυμα σχόλια ή κλείστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!