Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Γκρίζης-Καλαμπαλίκης "παίρνουν πάνω τους" την ολοκλήρωση του βοηθητικού!!!

>
Στόχος του Δήμου η δημιουργία αθλητικών υποδομών προς όφελος των δημοτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress βοηθητικό

Άμεση είναι η αντίδραση του αντιδημάρχου Αγρινίου κ.Νίκου Γκρίζη ο οποίος δεν μένει στις ανακοινώσεις και προχωράει σε συνεργασία με τον κ.Ανδρέα Καλαμπαλίκη,στο επόμενο βήμα,αυτό που εν'τέλει ενδιαφέρει τα παιδιά και τους αθλούμενους του Καινουργίου,την ολοκλήρωση του βοηθητικού.

Η νέα ενημέρωση που έστειλε στο kainourgiopress αναφέρει :...

"Συναισθανόμενος τις ανάγκες των αθλουμένων του Κανουρίου και ειδικότερα των νέων παιδιών, την Τετάρτη 26-10-2016, ως Δήμος, θα προβούμε στη διαμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου, με την αναδιανομή του αμμοχώματος, το οποίο μεταφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα. Μετά από συνεννόηση με το τμήμα Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου και με επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ανδρέα Καλαμπαλίκη, προβαίνουμε στην ανωτέρω ενέργεια, προκειμένου η συγκεκριμένη υποδομή να αποκτήσει την τελική της μορφή, σε πείσμα αυτών, που είχαν αναλάβει συγκεκριμένες υποχρεώσεις και δεν τις τήρησαν. Στόχος του Δήμου η δημιουργία αθλητικών υποδομών προς όφελος των δημοτών."



Με αθλητικούς χαιρετισμούς


Νίκος Γκρίζης

3 σχόλια:

  1. Τι να πει κανείς,ο κ.Γκρίζης είναι άξιος συγχαρητηρίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα έργα κρίνονται όλοι! Περιμένουμε να τα δούμε και να τα βλέπουμε συχνά προς όφελος των δημοτών! Τα μπράβο δεν θα αργήσουν να έρθουν σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τριάδα Παπαναστασίου,Γκρίζης,Καλαμπαλίκης,έχουν πάρει και άλλες καταστάσεις πάνω τους,στο Καινούργιο τα έχετε δημοσιεύσει...
    Και για να μην αδικήσουμε και ο Καλαντζής πάντα μας έχει υπ'οψιν...
    Αυτά και πρέπει να λέγονται και να αναγνωρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!