Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

Η Απάντηση του αντιδημάρχου Αγρινίου Νίκου Γκρίζη για το βοηθητικό γήπεδο

>
"Αυτό που απέμεινε από πλευράς του σωματείου, προφανώς δεν έγινε και τώρα ψάχνουμε για θύτες"
Την απάντηση του έστειλε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ.Νίκος Γκρίζης για το βοηθητικό γήπεδο του Καινουργίου,μετά την ανακοίνωση του Δ.Σ της Δόξας Καινουργίου.
Η ανακοίνωση του κ.Γκρίζη αναφέρει:...

"Η δημιουργία βοηθητικού γηπέδου στο Καινούριο, δίπλα από το ανακατασκευασμένο 5Χ5, ήταν επιτακτική ανάγκη, μετά την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου. Γι’ αυτό το σκοπό και μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΔΕ Καινουρίου κ. Ευθυμίου αλλά και το ΔΣ της Δόξας, αποφασίσαμε όπως διαμορφώσουμε το χώρο με γκρέϊντερ και ακολούθως γίνει η επιχωμάτωση με χώμα, που μετέφερε ο Δήμος, ενώ αργότερα την επίστρωση του χώματος θα την αναλάμβανε, με δικά του μέσα το σωματείο, όπως ακριβώς έγινε στο Δοκίμι, στο Ζευγαράκι και αλλού. Όλα τα ανωτέρω έγιναν, από πλευράς του Δήμου και ναι το γκρέϊντερ πήγε και στο λιοστάσι και στη στάνη (προηγούνται ίσως οι περιουσίες των συνδημοτών;) , αφού πρώτα είχε διαμορφώσει το χώρο του βοηθητικού γηπέδου, αλλά αυτό που απέμεινε από πλευράς του σωματείου, προφανώς δεν έγινε και τώρα ψάχνουμε για θύτες. Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ο Δήμος προέβη σε ανακατασκευή έξι (6) γηπέδων (Καινουρίου, Παναιτωλίου, Καραπαπά, Καλυβίων, Δοκιμίου, Παπαδατών), με συνεργασία των σωματείων που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες περιοχές, ερχόμενος να αποκαταστήσει λάθη ή αδιαφορίες του παρελθόντος. Το τελευταίο όμως που έχει κάποιος να κατηγορήσει τούτη τη Δημοτική Αρχή είναι για εμπαιγμό. Όταν συμφωνούμε, οφείλουμε να τηρούμε τη συμφωνία, πολύ δε περισσότερο όταν ο Δήμος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα των αθλητικών υποδομών του Καινουρίου, με την ανακατασκευή του 5Χ5, του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου, και τη δημιουργία του βοηθητικού. Τα υπόλοιπα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο…"    


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Νίκος Γκρίζης

9 σχόλια:

  1. Τελικά κύριοι,μπορεί να μας πει κάποιος ποιανού ευθύνη είναι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του βοηθητικού!Αν δεν είναι εμπαιγμός από τον Δήμο,τότε η Δόξα έχει ευθύνες και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις...Αυτό δεν λέει ο Αντιδήμαρχος;
    Γιατί λοιπόν η Δόξα δεν τηρεί την συμφωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Γκρίζης είχε δεσμευτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για συνδρομή στην κατασκευή βοηθητικού,γιατί λοιπόν να μην το προχωρήσει;Μάλλον γιατί να το αφήσει στην μέση;δεν έχει λογική,άρα κάτι άλλο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαινετε τι λεει ο κ. Αντιδημαρχος.Ειχανε συμφωνησει ο Δημος να παει μεχρι εκει τ εργα και υστερα να αναλαβει η ομαδα.Ποιος αθετησε αραγε την συμφωνια.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΌ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 5Χ5;;;ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ;Η ΔΟΞΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;

      Διαγραφή
  4. ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΙΖΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ?ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΚΟΜΗ .ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΛΑΤΕ?ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ?ΟΛΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΝΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ? ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΚΡΙΖΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NA PERIMENOYME APANTISI APO DOXA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να περιμένετε είναι επί του πιεστηρίου!

      Διαγραφή
  7. Καλό θα είναι ο κ. Γκρίζης να καταλάβει ότι είναι υποχρέωση του δήμου προς τους πολίτες του η συντήρηση και η αξιοπρεπή εικόνα των αθλητικών εγκαταταστασεων,παιδικων χαρών(καλύτερα να μην συνεχίσω με αυτό το θεμα)του τόπου. Ο πολίτης αξίζει τον σεβασμό και ο δήμος όπως και κάθε ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ δεν πρέπει να αναλώνεται σε ανακοινώσεις και αυτοκριτικές. Ο απλός πολίτης ποσως ενδιαφέρεται για συμφωνίες και μερίδιο ευθυνών. Ο πολίτης θέλει να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του σε μια αξιοπρεπή και όχι σε μια παρατημένη από όλους και απο όλα κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!