Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

ΘΕΣΤΙΑ 2016:Παρουσιάση φανέλας,βραβεύσεις και γλέντι...

>

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η 4η μέρα των εκδηλώσεων "ΘΕΣΤΙΑ2016",με την παρουσίαση μεγάλων χορηγών και φανέλας των τμημάτων της Δόξας,χορούς και γλέντι.

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου,η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αι/νιας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κα.Χριστίνα Σταρακά,η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κα.Μαρία Παπαγεωργίου,...
ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου κ.Γιώργος Αλεξόπουλος,ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου και ο τοπικός σύμβουλος κ.Πάνος Κομποτός.


Η βραδιά ξεκίνησε με τους "μπέμπηδες"της Δόξας που ανέβηκαν στην σκηνή,παρουσίασαν τις φετινές φανέλες των ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας, και αποθεώθηκαν.
Στην συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από το Δ.Σ της Δόξας στον κ.Παπαναστασίου και την κα.Σταρακά.
Ακολούθησε η απονομή πλακετών στους μεγάλους χορηγούς της Δόξας,ενώ βραβεύθηκαν παλαίμαχοι αθλητές της Δόξας,πρώην παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Καινουργίου, για την προσφορά τους στην διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Με την ολοκλήρωση των απονομών,ξεκίνησαν οι παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό τμήμα του Π.Σ Καινουργίου "Οι Θεστιείς".

Την βραδιά έκλεισαν οι "Free Group",αρχικά με έντεχνο μουσικό πρόγραμμα και στην συνέχεια ακολούθησε λαϊκό γλέντι μέχρι αργά .
Σήμερα το βράδυ ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για τα "ΘΕΣΤΙΑ 2016".



































 
























 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!