Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια σε πλατεία Καλφούντζου και στον Άγιο Νικόλαο

>

Στην τοποθέτηση των σιδερένιων κολωνακίων προέβη σήμερα η τοπική αρχή του Καινουργίου στην είσοδο της πλατείας Καλφούντζου από την μεριά του κεντρικού δρόμου και στον αύλειο χώρο του Αγίου Νικολάου.
Όπως είχε...
γράψει το kainourgiopress πριν λίγες ημέρες οι αποφάσεις έχουν εγκριθεί από την Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου Αγρινίου, καθώς τίθεται θέμα ασφάλειας των πολιτών, όπως ανέφερε ο Κώστας Ευθυμίου.
Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες,έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα,καθώς είναι αδιανόητο να υπάρχει θέμα ασφάλειας πολιτών και ειδικά μικρών παιδιών που πηγαίνουν στις συγκεκριμένες πλατείες.
Όσον αφορά τα κολονάκια στον Άγιο Νικόλαο θα είναι μόνιμα,ενώ λόγω της ιδιαιτερότητας, στην πλατεία Καλφούντζου το αποσπώμενο  κολωνάκι(θα γίνει εγκατάσταση τις επόμενες ημέρες), θα τοποθετείται από την τοπική αρχή για συγκεκριμένες ώρες και για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Όπως τόνισε ο Πρόεδρος στο kainourgiopress ,οι ενέργειες αυτές έρχονται να δώσουν λύση στο σημαντικό θέμα της ασφάλειας και της καταπάτησης Δημόσιας Περιουσίας από κάποιους,ικανοποιώντας και τα πολλά παράπονα των πολιτών που έχει δεχθεί κατά το παρελθόν.
Μπορεί να υπήρξε καθυστέρηση αλλά έπρεπε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.
Σε ερώτηση για το τι πρόκειται να κάνει αν υπάρξουν δολιοφθορές στα κολωνάκια και δεν σεβαστούν κάποιοι τις αποφάσεις,κατηγορηματικά απάντησε ότι θα ενημερώνεται η Τροχαία Αγρινίου και θα ακολουθούνται τα προβλεπόμενα από τον νόμο.

10 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά,δεν νομίζω ότι πειράζει το κλείσιμο της Καλφούντζου για λίγες ώρες.Μπράβο στον πρόεδρο ,αρκετά ατυχήματα έχουμε στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γίνεται να κλείσει ο δρόμος(όχι πεζόδρομος),έχουμε χαρτιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα γίνονται για τα ρουσφέτια του καθενός...

      Διαγραφή
  3. καλο θα ηταν για μερικους μηνες
    του καλοκαιριου να παραμενει κλειστος ο δρομος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχα. Συγχαρητηρια. Κλεισανε και δρόμο. Γιατι αλλο πεζοδρομος και άλλο δρομος σχεδίου πόλεως. Εκτος και αν έχει αλλαξει απο το Δ.Σ. Κ για ποιον λόγο μπορει να μας πει κάποιος; Κ γιατι μονο καποιες ώρες; και γιατι οι ωρες που ειναι ανοιχτός να μην είναι απο 10 το βράδυ μέχρι 10 το πρωι; Ποιος κρινει τις ωρες; Οι πολιτες;; Η Δημοτικη αρχή; Ο καθενας απο εμας; Κ γιατι δεν κλεινουν και απο πάνω; κ γιατι δεν γραφουν κ δεν απαγορευουν το παρκαρισμα πανω στην πλατεία. Απλα απαγορευουν την εισοδο απο το κατω μέρος. Κ ποιον ενοχλει η διελευση; Θα περιμενε κανεις απο την Δημοτικη αρχη και τους εκλεγμενους συμβουλους ολων των παραταξεων να ασχοληθουν με τους διαλυμενους δρομους εδω και μια τριετία απο το εργο της αποχετευσης που δεν μπορουμε να παμε στα σπιτια μας και τα παιδια μας στο γυμνασιο κινδυνευουν ανα πασα στιγμη το χειμωνα . ΑΣ κλεισουν αυτον τον δρόμο , οπως κανουν στο ΕΠΑΛ τις ωρες μαθηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού κάνετε λόγο για νόμιμες διαδικασίες,αν κλείσει ο δρόμος θα καλέσω την Δημοτική Αστυνομία και την πολεοδομία να μας εξηγήσει λίγο καλύτερα για ποιες νόμιμες διαδικασίες μιλάμε.'Οτι λέει ο νόμος πάντα, τπτ περισσότερο,τπτ λιγότερο.Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΥ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ Κ ΜΟΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να ερχεται η τροχαία να δίνει κλήσεις και στα μηχανάκια που παρκάρουν πάνω στην πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!