Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου μοίρασε 20 τόνους ροδάκινα(φώτο).

>
Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο δημοτικό πάρκινγκ Αγρινίου στο χώρο των δημοτικών σφαγείων διανομή ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου σε...
οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.Σύμφωνα με την κα.Μακρή Ανθούλα ,υπεύθυνη εθελοντισμού του Δήμου είχαν μοιραστεί ροδάκινα σε 27 προέδρους τοπικών κοινοτήτων.Στο σημείο συναντήσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Καλαντζή Κών/νο ο οποίος μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για  περισσεύματα  φρούτων από την διαδικασία εξαγωγής βάσει προγράμματος της Ε.Ε για επισιτιστική βοήθεια.Τα φρούτα προέρχονται από την Νάουσα .
 Συνολικά 20 τόνοι ροδάκινα θα μοιραστούν στις πρώτες 1000 οικογένειες ενώ οι υπόλοιπες 1000 θα παραλάβουν την άλλη εβδομάδα(περίπου 5500 άτομα συνολικά).Στόχος είναι η εκμετάλλευση οποιασδήποτε προσπάθειας ενίσχυσης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2016 με το μοίρασμα και άλλων εποχικών φρούτων.



 Στην διανομή βοηθούσε και ο εφημέριος του Ιερού ναού μας Αγίου Δημητρίου Καινουργίου πάτερ Απόστολος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το 
http://www.agriniolike.gr/